Ce i-au făcut colegii lui Messi, după ce a decis să rămână la Barcelona! Leo nu se aștepta la asta

Ce i-au făcut colegii lui Messi, după ce a decis să rămână la Barcelona! Leo nu se aștepta la asta
Leo Messi va fi căpitanul Barcelonei în sezonul viitor

Leo Messi a fost protagonistul celei mai mari telenovele din lumea fotbalului în această vară. Starul argentinian a vrut să plece de la FC Barcelona după 15 ani, dar oficialii catalani au refuzat să îl lase. Messi chiar a forțat plecarea și a refuzat o perioadă să se prezinte la antrenamentele echipei. A acceptat să rămână după ce Josep Maria Bartomeu i-a transmis că se va ajunge la un duel în instanță dacă nu se prezintă la lot.

Leo Messi mai are un an de contract cu FC Barcelona și ar putea să plece la vară!

Lionel Messi a revenit la antrenamente și se pregătește pentru noul sezon, iar colegii săi nu sunt deloc supărați. Ba mai mult, au votat ca starul argentinian să rămână căpitanul echipei și pentru sezonul viitor. Messi este căpitan la FC Barcelona din 2018, după plecarea lui Andres Iniesta. Sergio Busquets, Gerard Pique și Sergi Roberto sunt ceilalți căpitani ai catalanilor, mai scriu jurnaliștii de la Sport.

La Liga a început în acest weekend, dar meciul catalanilor cu Elche a fost amânat. Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid și Sevilla încep campionatul mai târziu. Aceste echipe au fost implicate în vară în cupele europene. Messi și compania vor debuta în noul sezon pe 27 septembrie, pe propriul teren, împotriva celor de la Villarreal.

Lionel Messi mai are contract cu FC Barcelona încă un an și o clauză de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro. Starul argentinian ar fi dorit să activeze o clauză prin care poate rupe unilateral înțelegerea. Dar Josep Maria Bartomeu i-a transmis că respectiva clauză expirase din luna iunie. Manchester City a fost echipa care a insistat în vară pentru Leo Messi. Vicecampioana Angliei era dispusă să plătească aproximativ 200 de milioane de euro pentru decarul Barcelonei, dar catalanii au refuzat orice fel de negociere.