Afacerea genială cu care doi românii s-au umplut de bani. Au investit tot ce mai aveau, după un incendiu, și au dat lovitura

Afacerea genială cu care doi românii s-au umplut de bani. Au investit tot ce mai aveau, după un incendiu, și au dat lovitura
Afacerea genială cu care doi românii s-au umplut de bani. Au investit tot ce mai aveau, după un incendiu, și au dat lovitura

Doi români s-au gândit la o afacere genială pe care au și pus-o în aplicare și care le aduce un profit imens.

Afacerea genială cu care doi românii s-au umplut de bani

După ce au pierd tot ce aveau într-un incendiu, doi români s-au gândit la ce ar putea să facă astfel încât să își poată ducă în continuare traiul.

Așa că au venit cu o idee genială: o afacere cu mure și zmeură. Cei doi soți din Olt au pornit cu banii dintr-un singur salariu afacerea cu mure și zmeură.

După ce un incendiu le-a luat tot ce aveau, cei doi au luat-o de la capăt, mulțumiți că încă au cum să pună mâncare pe masă datorită grădinii lor.

Familia Rădulescu din Crâmpoaia, județul Olt,  are o plantație de 0,1 hectare de mure și zmeură. Ei au cultivat prima dată cu gândul să le ofere celor doi copii fructe din propria producție.

„Acum vreo nouă ani ne-am mutat aici. Am avut un incendiu şi după incendiu ne-am luat un loc de pământ aici. Înainte puneam lucernă, ca să ocupăm pământul. Ne-am hotărât împreună cu un vecin să luăm mure. Am luat vreo 250 butaşi, cred.

Şi aşa le-am înmulţit. Am crescut în timp suprafaţa, cam de patru ani cultivăm. Am pornit gândindu-ne să producem pentru noi, fără să tratăm chimic“, a explicat Georgiana Rădulescu.

Au investit tot ce mai aveau, după un incendiu, și au dat lovitura

Investiția a fost făcută dintr-un singur salariu. Cei doi nu știau prea multe, însă au studiat și au învățat de pe internet. Când au făcut greșeli, le-au trăit pe propria piele și le-au remediat îndată.

Nu toată lumea spune informaţii. Noi, la rândul nostru, am zis însă gata, am învăţat, hai să spunem şi la alţii“, spune Georgiana, în vârstă de 38 de ani.

Au primit sugestia de a face vin din mure. Prima oară nu le-a ieșit, dar apoi a fost delicios.

„Ne-a spus cineva de pe la Piteşti, care făcea, dar nu ne-a spus tot secretul lor. (…) Vinul are căutare între prieteni. Nu fac cantitate mare, două damigene de 5 vedre fiecare. Se bea cu cap, câte puţin.

Cei ce vin din oraş ar da, a venit cineva din Bucureşti, face o cură, bea în fiecare dimineaţă câte-un păhărel“, a spus femeia, potrivit adevărul.

Din vorba în vorba au reușit să își construiască o clientelă. Din restul de fructe fac țuică, dulcețuri și siropuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI