Afacerea din care Mădălina Pamfile vrea să facă mulți bani. Ce lovitură poate să dea

Afacerea din care Mădălina Pamfile vrea să facă mulți bani. Ce lovitură poate să dea
Ce afacere isi deschide Madalina Pamfile

Mădălina Pamfile este pregătită să dea lovitura în lumea afacerilor. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” este decisă să își deschidă un business care-i poate aduce venituri profitabile. Despre ce este vorba, de fapt.

Ce afacere vrea să-și deschidă Mădălina Pamfile

Frumoasa Mădălina Pamfile are planuri mari de viitor. Pe lângă proiectul Bravo, ai stil!, la care a acceptat să participe cu inima deschisă, fiind o provocare pentru ea, bruneta a luat o decizie care îi va modela viitorul profesional.

Vedeta de la Kanal D se gândește să-și deschidă un salon de înfrumusețare, proiect la care se gândește de ceva timp. Afacerea nu mai este la stadiu de idee, ci a avansat destul de mult. Mădălina Pamfile a dezvăluit că a pus la punct anumite detalii care erau importante și speră ca salonul să se deschidă cât de curând posibil.

„Sunt însărcinată cu un proiect nou. Și anume, un salon pe care vreau să-l deschid. Un salon cu tratamente corporale, faciale, manichiură, pedichiură, coafor. O să fie o chestie super-mișto. Și am început să alerg după câteva chestii și mi-a cam luat toată ziua. Sper să reușesc să duc la bun sfârșit planul. O să fie wow.”, a dezvăluit Mădălina Pamfile pe Instastory.

Ioana Filimon și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!

Mădălina Pamfile este una dintre concurentele celui mai nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D. Vedeta susține că a acceptat să participe pentru a-și testa limitele stilistice.

„Am acceptat provocarea «Bravo, ai stil! Celebrities» pentru a-mi pune la încercare aptitudinile stilistice. După o perioadă lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată.

Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar, ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și a locației, încercând să țin pasul cu moda”, spune Mădălina Pamfile.

Recent, bruneta a intrat într-un conflict cu Ioana Filimon, colega ei de la Bravo, ai stil! Cele două vedete s-au certat pe tema voturilor din gala eliminatorie din data de 9 octombrie. Mădălina Pamfile a fost deranjată de faptul că fosta Miss s-a votat singură pentru a nu fi eliminată din competiție.

„Ioana- Încă nu a reușit nimeni și sper să nu reușească nimeni să scoată fiara din mine, dar a reușit să mă enerveze, pentru că a făcut o afirmație care pe mine nu m-a bucurat. A spus că doar eu m-am votat și de asta am fost salvată în gala eliminatorie, ca și cum eu sunt vai de steaua mea și noroc cu mine, că am bani să mă votez. Altfel, vai de capul meu, nimeni nu mă vota.

Mădălina:- I-am explicat că nu la asta m-am referit și i-am zis, cu siguranță nu cele 8 voturi sau 10 pe care ea și le-a dat singură au salvat-o. Dar ea a vrut să o țină pe asta jumătate de oră în capul meu și am plecat”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI