Cum arată fetița Elenei Gheorghe. Cântăreața, mesaj emoționant despre cel mai important om din viața ei

Cum arată fetița Elenei Gheorghe. Cântăreața, mesaj emoționant despre cel mai important om din viața ei
Cum arată acum fetița Elenei Gheorghe! A crescut văzând cu ochii

Elena Gheorghe este o mamă extrem de fericită, mai ales de când familia s-a mărit. Micuța ei le face zilele mai fericite tuturor cu năzbâtiile mărunte de zi cu zi. Iată cât de mult a crescut!

Cât de mult a crescut fetița Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe pare că are o viață trasă la indigo cu cele din basme. Aceasta se bucură de o carieră impresionantă, are o familie mare și fericită, iar cei doi copii îi aduc zilnic zâmbetul pe buze. Lumea ei s-a întregit în momentul în care a venit pe lume mezina familiei. Amelie Nicole a venit pe lume în anul 2017, iar azi este serbată de toți cei dragi la împlinirea celor 3 ani de viață.

Cu acest prilej, cunoscuta cântăreață a postat o fotografie dragă cu cea mică și a emoționat pe toată lumea cu un mesaj superb. Solista a povestit ce s-a întâmplat chiar cu două zile înainte să rămână însărcinată, poveste ce va rămâne mereu înrădăcinată în aceasta zi deosebită. Vedeta o postează destul de des pe Amelie pe rețelele de socializare, în special când face câte o boacănă care să-i facă și pe fanii săi să-și descrețească frunțile. Mezina familiei are o energie debordantă, este deja o fire foarte independentă și cu siguranță va avea simțul umorului când va mai crește.

Ce sa mai zic?

Publicată de Elena Gheorghe pe Miercuri, 27 mai 2020

„Cu 2 zile înainte să rămân însărcinată…”

„Cu 2 zile înainte să rămân însărcinată am văzut o stea căzătoare, a fost pentru prima oară când am văzut aşa ceva şi mi-am pus dorinţa: Da-mi Doamne o minune de faţă!Aşa s-a întâmplat, în 9 luni adică pe 15 iulie 2017 a venit pe această lume cu multe daruri minunate, iubirea noastră Amelie Nicole. Astăzi de ziua ei îi dorim sănătate şi înţelepciune! Dorinţele spuse din suflet sunt auzite şi se împlinesc! La mulţi ani, steluţa noastră!”
Elena Gheorghe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI