Afacerea cu care soţia lui Mihai Gâdea a dat lovitura. Face bani frumoşi

Afacerea cu care soţia lui Mihai Gâdea a dat lovitura. Face bani frumoşi
Afacerea cu care soţia lui Mihai Gâdea a dat lovitura.

Cu ce afacere a dat lovitura soția lui Mihai Gâdea, pe nume Agatha Kundri. Cei doi sunt căsătoriți de aproximativ două decenii, însă dacă pe prezentatorul de la Antena 3 îl știe toată lumea, puțini sunt cei care o cunosc pe soția lui Mihai Gâdea și mai ales cu ce se ocupă ea.

Cu ce afacere a dat lovitura soția lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea și Agatha Kundri sunt un cuplu solid. Cei doi au fată pe nune Karina Maisha, în vârstă de 19 ani, care este pasionată de domenii precum fotografia și muzica. Spre deosebire de soțul ei, Agatha Kundri nu are nicio treabă cu televiziunea, fiind foarte discretă.

Astfel, soția lui Mihai Gâdea este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în anul 2004. Dar Agatha Kundri nu s-a axat numai pe studii, ci și pe sport. Ea concurează la competiții triathlon, un sport mai puțin cunoscut în țara noastră, însă destul de complex. Sportul acesta are trei discipline: înot, bicicletă și alergare.

În urmă cu zece ani, soția vedetei de la Antena 3 și-a deschis o grădiniță cu program afterschool. Însă pandemia a făcut ca cifra de afaceri să fie de 345.000 de lei anul trecut, iar profitul de numai 842 de lei. Chiar și așa, Agatha Kudri se descurcă de minune, ea fiind și consilier de dezvoltare personală.

Cine este Agatha Kundri

De altfel, ea se recomandă ca fiind consilier pentru dezvoltare personală, psiholog psihoterapeut integrativ practicant sub supervizare, sociolog în profilul sociopsihopedagogie, iar o ședință de consiliere costă 150 de lei, conform fanatik.ro.

„Sunt propriul meu puzzle. Nu știu numărul de piese, dar știu că ele sunt împrăștiate în toată lumea. Viața îmi este o călătorie pentru a descoperi și a întregi piesă cu piesă harta către Adevărul ființei mele, către sufletul meu”, spunea despre sine Agatha Kundri.

„Am fost creați pentru a fi una cu Creatorul și sunt convinsă că potențialul nostru ca ființe umane este departe de închipuirile noastre. Am cunoscut strălucirea și măreția vieții, prin cele două coordonate, pacea și iubirea, într-un grafic care se numește fericire”, a mai spus aceasta.

„Fiecare suflet cunoscut poate deveni o piesă din viața mea, așa cum eu pot fi o piesă din viața lui. Așa cum pot fi o piesă și din viața ta. Piesa care te-a ajutat să realizezi ce imagine descoperă jocul tău de puzzle”, a mai adăugat Agatha Kundri în prezentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI