Jobul nebănuit pe care l-a avut Mihai Gâdea înainte să devină celebru. Cu ce s-a ocupat

Când spui Mihai Gâdea, spui Antena 3. Jurnalistul este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de la Antena 3. În fiecare seară, milioane de români urmăresc cu interes edițiile lui Mihai Gâdea, care este, totodată, și director al postului TV. Deși toată lumea îl vede mereu la televizor, moderând „Sinteza Zilei”, puțini știu ce meserie a avut înainte să ajungă celebru.

Ce meserie a avut Mihai Gâdea înainte să devină celebru

Mihai Gâdea este astăzi asociat cu postul de televiziune Antena 3, care l-a consacrat. Celebrul moderator TV și-a făcut un nume în mass-media prin emisiunile pe care le prezintă în direct, în timpul săptămânii. În platoul Sinteza Zilei, nu doar o dată au fost invitate nume grele din politică, pentru a discuta problemele României și sistemul sanitar. Dincolo de cariera sa din televiziune, puțini știu ce job avea Mihai Gâdea înainte să ajungă la Antena 3.

Nu are studii de jurnalism

Născut pe data de 10 ianuarie 1977, în București, Mihai Gâdea are o fiică, pe nume Maisha Karina, cu care își petrece foarte mult din timpul liber. Când nu este acasă, vedeta TV se află la Antena 3, unde realizează emisiunea celebră Sinteza Zilei. Deși ne-am fi așteptat ca omul de televiziune să fi absolvit o facultate cu profil jurnalistic, directorul A3 a terminat Facultatea de Teologie Adventistă și are un doctorat în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga.

Înainte să devină cunoscut pe sticlă, Mihai Gâdea a ținut predici în bisericile adventiste. Ulterior, prezentatorul TV a activat la Antena 2, înainte ca postul să devină Antena Stars, unde a prezentat “Sinteza Zilei” alături de Valentin Stan și Ion Cristoiu.

Salariul încasat de Gâdea la Antena 3. Este o sumă uriașă

Spre deosebire de colegul său Mircea Badea, cu care este și bun prieten, Mihai Gâdea, care ocupă și funcția de director al postului Antena 3, are un salariu generos la trustul Intact. Surse din interior susțin că venitul lunar al vedetei ajunge la 15.000 de euro. iar Mircea Badea, care prezintă emisiunea “În gura presei”, este remunerat cu 8.500 de euro pe lună, potrivit bugetul.ro.

Fond special de 10.000 de euro

În plus, aceeași sursă menționează că moderatorul emisiunii celebre de la Antena 3 beneficiază și de un fond special pe care îl poate folosi fără a deconta sumele respective. Mihai Gâdea are la dispoziție suma de 10.000 de euro. La un calcul simplu reiese că realizatorul TV încasează pe lună aproximativ 25.000 de euro în urma activității sale în cadrul Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI