Afacerea cu care Salman Khan vrea să dea lovitura. Tocmai a intrat pe piață, ce a făcut iubitul Iuliei Vântur

Afacerea cu care Salman Khan vrea să dea lovitura. Tocmai a intrat pe piață, ce a făcut iubitul Iuliei Vântur
Afacerea cu care Salman Khan vrea să dea lovitura. Tocmai a intrat pe piață, ce a făcut iubitul Iuliei Vântur

Salman Khan a intrat în rândul multor vedete de la Hollywood și a decis să facă bani într-un mod foarte simplu, folosindu-se doar de imaginea lui.

Afacerea cu care Salman Khan vrea să dea lovitura

Iubitul Iuliei Vântur vrea să dea lovitura și pe o altă piață, diferită de cea a filmelor.

Actorul și-a lansat un parfum, la fel cum au făcut multe vedete de la Hollywood.

Salman Khan a lansat duminică un parfum, numit 1965 FRSH, în sociere cu retailerul de modă Myntra.

Actorul a postat pe pagina lui de Twitter afișul cu parfumul, spunând că „nu e un parfum. E o experiență. Ia-ți și tu 1965 de la Myntra”.

Prețul parfumului era inițial echivalentul a aproximativ 100 de ron, însă compania oferă o reducere de 50% la recipientele de 100 ml de apă de parfum.

Parfumul are note calde, condimentate, florale și orientale și este perfect pentru parfumurile din timpul zilei, se arată în descrierea lui.

Salman Khan, prima reacție privind presupusa soție și fiică din Dubai

Salman Khan a fost acuzat că are o familie pe care o ține ascunsă în Dubai. El a fost invitat la emisiunea realizată de fratele lui, acolo unde a vorbit despre asta.

Actorul a oferit prima reacție cu privire la zvonul care s-a răspândit rapid.

El a negat toate acuzațiile privind familia lui secretă, spunând că nu e căsătorit și că locuiește în același loc din India de 9 ani.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internat au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Voi răspunde acestei persoane. Întreaga India știe unde locuiesc”, a spus Salman Khan, potrivit zeenews.india.

În ceea ce privește relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan, vedeta noastră a vorbit despre când va veni pe lume un copil.

„Când o vrea Dumnezeu”, a răspuns vedeta la întrebare.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?

A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI