05 feb. 2024 | 22:41

Afacerea cu care Oana Zăvoranu vrea să dea lovitura: ‘De 10 ani mă tot rugați, iat-o că a sosit’

Monden
Afacerea cu care Oana Zăvoranu vrea să dea lovitura: ‘De 10 ani mă tot rugați, iat-o că a sosit’
Afacerea cu care Oana Zăvoranu vrea să dea lovitura: ‘De 10 ani mă tot rugați, iat-o că a sosit’

Oana Zăvoranu rămâne una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Anul trecut a fost unul extrem de greu pentru brunetă, dar în 2024 vrea să dea lovitura, mai ales în plan financiar. Vedeta și-a lansat propria afacere, spre bucuria celor care o iubesc.

Oana Zăvoranu și-a lansat propria afacere

Oana Zăvoranu, cunoscută pentru implicarea sa în domeniul medical în ultimii ani, a surprins pe toată lumea anunțând lansarea unei noi afaceri. Vedeta, care și-a asumat public că lasă în urmă perioada dificilă în care averea sa a fost afectată de circumstanțe nefaste, se lansează acum în lumea modei cu un magazin online de haine.

Împreună cu partenerul său de viață, Alex Ashraf, Oana a făcut publică această schimbare de direcție printr-un shooting foto care a stârnit entuziasmul fanilor încă de la finalul anului trecut. În declarațiile sale, Oana Zăvoranu a subliniat că acest pas reprezintă o evadare din trecutul plin de controverse și probleme medicale.

Partenerul său, Alex Ashraf, își pregătește și el propriul debut în domeniu. Anul viitor, acesta va lansa o linie vestimentară exclusiv pentru bărbați, sporind astfel diversitatea ofertei lor comerciale. Acum, însă, o lasă pe soția lui să strălucească.

Cu toate că Oana Zăvoranu s-a confruntat în trecut cu dificultăți legate de o clinică medicală deținută, ea a ales să-și concentreze atenția și energia către această nouă direcție. Astfel, după 10 ani în care ar fi primit o mulțime de propuneri în acest sens din partea fanilor, vedeta a dat startul site-ului său cu haine.

Printr-un live pe rețelele de socializare, vedeta a anunțat că fanii ei pot cumpăra hainele realizate chiar de ea. Oamenii au fost în extaz și, drept dovadă, s-au adunat în număr foarte mare la momentul anunțului oficial.

“De zece ani mă tot rugați să îmi fac propria mea colecție de haine! Iat-o ca a sosit! Port pe mine unul dintre item-irile mele preferate! Le veți găsi pe toate pe site!”, a declarat Oana Zăvoranu live pe Facebook, Instagram și TikTok, unde a însumat aproximativ 4000 de urmăritori în timp real.

Ce s-a întâmplat imediat după lansare

Anunțul privind deschiderea magazinului online de haine a fost întâmpinat cu entuziasm de către fanii vedetei, care s-au declarat nerăbdători să exploreze colecția sa și să vadă ce surprize aduce în lumea modei.

Vezi și: Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea. Ce va face vedeta: „Văd toate neavenitele că tropăie”

Fanii au întrebat-o pe vedetă și dacă livrează în străinătate, semn că își doresc cu orice preț să poarte ținutele ei. Din păcate, la scurt timp după anunțul oficial, site-ul oanazavoranu.com a picat, din cauza numărului mult prea mare de accesări.

Hainele îi poartă semnătura, iar vedeta este foarte mândră de ele. Spune că sunt făcute din cel mai bun material, croite cu mare atenție și garantează pentru calitatea lor. Fanii s-au dovedit foarte doritori și au felicitat-o pe Oana Zăvoranu pentru idee.

„O să fiu clientă fidelă dacă livrezi în străinătate!”

„Așa te vrem, de când așteptăm asta!”

„Ce tare ar fi să îți purtăm numele pe haine!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Oana Zăvoranu trăiește în lux

Vila Oanei Zăvoranu se distinge prin combinarea remarcabilă dintre extravagant și rafinament, transformându-se într-o bijuterie arhitecturală ce strălucește la fel de intens precum paginile celor mai prestigioase reviste de design interior. Vedeta și-a transformat visul în realitate printr-o investiție de excepție, depășind pragul impresionant de 200.000 de euro pentru a aduce la viață o locuință care impresionează în mod spectaculos.

Oana Zăvoranu nu s-a limitat doar la renovarea casei sale, ci a creat o simfonie de lux și stil, evidentă în fiecare detaliu al proprietății sale impresionante. Casa este permeată de o atmosferă de opulență, iar oglinzile amplasate strategic conferă spațiului un farmec aparte, reflectând eleganța și gustul sofisticat ale proprietarei.

Citește și: Oana Zăvoranu, dezamăgită de oamenii pe care îi credea apropiaţi. A spus-o fără ocolişuri: „Cine vrea să îmi sape groapa”

Cu ani în urmă, Oana a decis să facă din vila sa un proiect personal de transformare într-un spațiu luxuriant și plin de stil. Investiția sa impresionantă nu a fost doar în materiale de cea mai înaltă calitate, ci și în idei inovatoare care au transformat casa într-un adevărat sanctuar de eleganță contemporană.

Una dintre cele mai remarcabile îmbunătățiri este, fără îndoială, baia sa, un spațiu ce emană eleganță și confort. O oglindă impresionantă, însoțită de un televizor integrat, redefinește conceptul de rafinament în acest spațiu intim. Vasul de toaletă dotat cu luminițe colorate adaugă un element inovator, transformând rutina zilnică într-o experiență deosebită.

Totuși, baia nu este singura bijuterie din coroana vilei de lux a Oanei Zăvoranu. Fiecare încăpere reflectă atenția la detalii și pasiunea pentru design, cu o selecție meticuloasă de mobilier și decoruri extravagante. Pardoseala albă și lucioasă conferă un aer de spațiu deschis și luminozitate, completând atmosfera sofisticată a întregii locuințe.

„200 m are apartamentul și am pus pe toți pereții oglinzi. Ai senzația că intri la Versailles, e modern, cum îi place mamei. Înălțimea camerelor e de 4,2 m, iar oglinzile sunt puse doar pe jumătate din pereți, pentru că deasupra o să pun un tapet din piele de șarpe”, spunea actrița în urmă cu mai mulți ani.

PlaySport
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Stirile PROTV
Bărbat din Severin, găsit mort în casă, printre mai mulți șerpi. Avea o crescătorie ilegală de reptile, printre care 3 vipere
EVZ.ro
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Digisport.ro
FOTO Soția unui fotbalist de la Real Madrid a ”trădat” și s-a dus la Jude Bellingham! Mesajul transmis
Adevarul
O poliţistă i-a pulverizat colegului său spray paralizant în faţă. Reacții dure: „Din păcate de asemenea mimoze și botoxate este plină poliția”
BZI.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Nimeni nu s-a mai uitat la cursă când a apărut așa! Ținuta cu care Ivana Knoll a făcut ravagii printre piloții de F1
Viva.ro
WOW! Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la aproape 6 ani. Imagine RARĂ cu Zeny, după ce părinții au decis să nu mai publice fotografii cu ea
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Netflix a dat lovitura cu acest serial. Abonații devin dependenți
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Capital.ro
Calendar ortodox 10 mai 2024. Sărbătoare cu cruce roşie de Izvorul Tămăduirii
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
VESTE bună pentru angajați, Vor CREȘTE salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro