23 ian. 2024 | 22:00

Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea. Ce va face vedeta: „Văd toate neavenitele că tropăie”

Monden
Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea. Ce va face vedeta:
Nu va mai sta în umbră! După doi ani de pauză în online, Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea în prim-plan.

Nu va mai sta în umbră! După doi ani de pauză, Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea în prim-plan. A acceptat această provocare la îndemnul utilizatorilor online, potrivit declarațiilor sale. Ce va face vedeta în viitorul apropiat. „Văd toate neavenitele că tropăie”, s-a exprimat ea.

Cum s-a retras Oana Zăvoranu din lumina reflectoarelor

În anul 2021, pe timp de pandemie, Oana Zăvoranu a devenit foarte activă în mediul online. Bruneta și-a lansat o emisiune pe platforma YouTube, în cadrul căreia a vorbit despre mai multe nume din showbizul românesc, cum ar fi: Adelina Pestrițu, Oana Roman, Christina Ich.

Unora dintre vedete nu le-au căzut bine vorbele Oanei Zăvoranu, cerând dreptate în sala de judecată. Bruneta a fost acuzată de defăimare în repetate rânduri. Unele dintre colegele ei au și câștigat procese, aceasta fiind nevoită să le plătească sume de bani importante sub formă de daune.

Află detalii: Câţi bani trebuie să dea Oana Zăvoranu pentru că a jignit-o pe Oana Roman. Fiica fostului premier a câştigat procesul cu „Querida”

Revine în mediul online, după pauza de doi ani

În toate circumstanțele amintite, Oana Zăvoranu a decis să renunțe la proiectele sale din mediul online. Emisiunea ei nu a mai putut fi urmărită pe platforma YouTube, iar pe Facebook și Instagram a fost activă, însă mult mai puțin, după cum s-a și văzut.

În urmă cu puțin timp însă, bruneta și-a luat prin surprindere fanii. Aceasta i-a anunțat pe utilizatorii online că va reveni în mediul online. Va apărea din nou pe YouTube și pe Facebook, probabil și pe Instagram, după cum a dezvăluit. Despre ce subiecte va vorbi, poți afla în continuare.

Ce subiecte va aborda Oana Zăvoranu în mediul online

„Nu știu dacă zilnic, dar măcar la două zile voi reveni atât pe canalul meu de YouTube, cât și pe Facebook, posibil și pe Instagram, cu opinii pertinente la zi legate de modă, politică, credință, viață, psihologie, trezire spirituală, bani, demnitate, curaj și multe altele.

Văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și muștesc de idei și păreri de ne-am… Fără experiența vieții, fără cunoștințe sau drept de a emite opinii care să îi tulbure sau oripileze pe alții”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Citește și: Afacerea cu care Oana Zăvoranu vrea să dea lovitura. Schimbă total domeniul din care va face bani

În ce circumstanțe revine bruneta pe YouTube

Querida, așa cum mai este poreclită, a susținut că propunerea revenirii sale în mediul online a venit din partea utilizatorilor online. Totuși, trebuie să amintim că bruneta a avut restricție să posteze pe platformele sociale o perioadă, în urma deciziilor luate de judecători.

Oana Zăvoranu susține că i se spune de multă vreme că este nevoie de vocea ei, de spiritul său de lider și de personalitatea sa puternică în mediul online. Astfel, a decis ca spre finalul săptămânii să se relanseze pe YouTube și pe celelalte conturi de pe platformele sociale.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Horoscop 15-31 mai 2024, cu Cristina Demetrescu. Gemenii dau lovitura pe termen lung, Fecioarele se reinventează
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
PRIMUL mesaj al lui FLORIN PIERSIC: ”Sunt VIU...”
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro