08 dec. 2022 | 20:30

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura. Face o grămadă de bani, ia şi 820 de lei pe un produs

Știri generale
Afacerea cu care o româncă a dat lovitura. Face o grămadă de bani, ia şi 820 de lei pe un produs
Afacerea cu care o româncă a dat lovitura. Ce vinde și ce sume încasează pe produsele comercializate. Imagini

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura. Și-a luat ideea de business în serios după ce nu și-a mai găsit locul într-o agenție de publicitate. A investit în pasiunea sa până a reușit să încaseze venituri importante. În prezent, ia și 820 de lei pe un produs. Cum și-a promovat micuța afacere și ce planuri are românca pe viitor.

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura

Luiza Barbu și-a finalizat studiile liceale și universitare în zona de grafică. După terminarea facultății, s-a angajat, precum mulți studenți, într-o agenție de publicitate. Însă simțea că locul său nu este acolo. Timp de un an de zile, s-a simțit pierdută, după cum chiar ea a mărturisit. Când a văzut că nu mai mare nici timp, nici motivație, a decis să facă o schimbare.

Încă din anul 2017, Luiza Barbu realiza tot felul de ilustrații. Subiectele și tematica variau, în funcție de dorințele clientului sau de starea de spirit a artistei. Românca obișnuia să publice materialele pe rețelele sociale, unde erau mult apreciate de utilizatorii online. Astfel, a hotărât să se dedice mai mult activității cu pricina, promovându-și produsele săptămânal.

„Am vrut să văd ce pot face şi ce pot să creez. M-am dezvoltat destul de mult. De la desenul pe foaie, am început să pictez şi globuri şi broşe. Oamenii mă întrebau dacă aş putea să fac anumite lucruri. Încercam să fac să fie totul bine”, a spus Luiza Barbu, într-un interviu acordat ZF.ro.

Românca și-a deschis afacerea în mod oficial în anul 2022. Se ocupă de ilustrații, însă, din anul 2017. În tot acest timp, artista a analizat piața și a experimentat cu diverse tehnici de ilustrație. Astfel, a ajuns să evolueze de la pânza de pictat la broșe din lut polimeric pictate, sticlă pictată și lucrări pe alte tipuri de materiale.

Cât costă o lucrarea realizată de Luiza Barbu

Antreprenoarea pare că a dat lovitura cu afacerea pe care a deschis-o. Se bucură de suficiente cereri din partea clienților. În prezent, desenează foarte multe globuri, fiind și în perioada sărbătorilor de iarnă. Însă nu se rezumă doar la acestea. Pe site-ul său se pot vizualiza și ilustrații cu animale, locuințe și altele. Pot fi analizate în galeria FOTO a acestui articol.

„Fac ilustraţii şi cu case. Oriunde mă duc, mă inspiră ceva. Iau un element de acolo şi îl reprezint în ilustraţiile mele. Oamenii s-au regăsit în acele ilustraţii şi le-am vrut acasă”, a spus Luiza Barbu.

Investițiile în afacere au fost mici, la început. Asta în circumstanțele în care românca avea deja acasă toate instrumentele necesare. Tânăra a explicat că nu poate să precizeze o sumă concretă a investiției, având în vedere că majoritatea lucrurilor de care avea nevoie le cumpăra pe moment. Recunoaște, însă, că resimte scumpiri de 10% la nivelul cheltuielilor.

Ilustrațiile prezintă prețuri diverse, în funcție de dimensiunea și formatul lucrărilor. Produsele sau ilustrațiile pot să coste chiar și sute de lei. Un desen A4 costă 90 lei. Unul în format A3, 130 lei. Pentru o ilustrație cu horă, încasează chiar și 820 de lei, potrivit informațiilor expuse pe site-ul artistei. Pe viitor, Luiza Barbu își propune să participe la diverse târguri.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro