Afacerea cu care două românce au dat lovitura. Produsele lor ajung să coste sute de lei, sunt foarte căutate

Afacerea cu care două românce au dat lovitura. Produsele lor ajung să coste sute de lei, sunt foarte căutate
Afacerea cu care doua romance au dat lovitura. Produsele lor ajung sa coste sute de lei, sunt foarte cautate

În perioada sărbătorilor de iarnă, oamenii fac tot posibilul pentru a-i impresiona pe cei dragi, cumpărându-le tot felul de cadouri și atenții, care mai de care mai frumoase și mai plăcute vizual. Afacerile cu decorațiuni sunt extrem de prospere în luna decembrie, lucru pe care l-au fructificat și două românce.

Cine sunt româncele care au dat lovitura cu cea mai tare afacere de sărbători

În luna cadourilor, două românce au profitat de faptul că românii adoră să cumpere decorațiuni și tot felul de daruri simbolice, motiv pentru care au deschis o afacere care s-a dovedit a fi extrem de profitabilă pe piața din România.

Acum cinci ani, în 2017, Alexandra Cojocaru, de meserie inginer în telecomunicații, a acceptat provocarea vieții sale, atunci când a deschis un business într-un domeniu creativ, deschizând atelierul floral La Fleur Boheme.

„În 2017 am intrat pentru prima dată în contact cu designul floral. Înainte eram inginer în telecomunicaţii. M-am gândit foarte mult timp să încep o afacere, însă nu aveam ideea, nu ştiam exact cu ce să pornesc la drum.

La început am avut nevoie de flori şi de câteva cursuri pentru că, făcând o facultate tehnică, am avut mai puţin contact cu partea aceasta de design.

Am urmat nişte cursuri online, dar care m-au ajutat foarte mult în alegerile pe care le-am făcut pe parcurs“, a povestit Alexandra Cojocaru pentru Ziarul Financiar.

În 2022, Cristina Bejan, fosta ei colegă de facultate, s-a alăturat afacerii care le poate aduce venituri de peste 20.000 de euro într-un singur an.

Cât costă o coroniță de brad sau un glob personalizat

Planul cel mai arzător al celor două antreprenoare urmărește deschiderea unui magazin fizic pentru atelierul lor, comenzile realizându-se doar online, până-n acest moment.

Am fost un admirator al muncii şi al produselor La Fleur Boheme înainte să vină vorba de această colaborare şi mi-a surâs foarte tare ideea când mi-a propus Alexandra să mă alătur.

Tot cu un background de inginerie, partea aceasta de design floral era foarte ofertantă, o parte de creativitate care parcă lipsea din viaţa mea.

Se întâmplă mult mai multe lucruri în spatele unui business mic decât aş fi zis înainte şi chiar şi în spatele unui aranjament.

Cred că importantă este munca de echipă şi comunicarea bună, fiindcă unele provocări trec foarte uşor dacă există elementele astea şi te poţi baza pe partenerul tău”, a completat Bejan pentru sursa citată.

Atelierul La Fleur Boheme lucrează cu flori aduse din Olanda, iar aranjamentele sunt lucrate minuțios, cu drag, talent și o imensă atenție la detalii, pentru ca toți clienții să fie mulțumiți de rezultatele obținute.

Pe lângă buchete de flori și aranjamente pentru evenimente precum nunți, botezuri și alte petreceri, în luna decembrie, magazinul produce decorațiuni de Crăciun, precum globuri personalizate și coronițe de brad.

Aranjamentele de Crăciun ajung să coste de la 50 de lei până la 350 de lei, în funcție de produsul ales de către clienți.

Urmăriți Playtech.ro și pe