14 feb. 2024 | 22:19

Afacerea cu care Jador vrea să dea lovitura. A plătit deja sute de mii de euro

Monden
Afacerea cu care Jador vrea să dea lovitura. A plătit deja sute de mii de euro
Afacerea cu care Jador vrea să dea lovitura. A plătit deja sute de mii de euro

Jador se pregătește să dea lovitura în afaceri, la scurt timp după întoarcerea de la Survivor. Vedeta a investit deja sute de mii de euro în acest plan și speră să ajungă la un nivel ridicat în scurt timp. Despre ce proiect este vorba și cum i-a venit ideea manelistului.

Jador s-a lansat în afaceri

Jador, cunoscutul cântăreț de manele, demonstrează că are o viziune extinsă asupra carierei sale și își diversifică sursele de venit intrând în lumea afacerilor. În ciuda unei cariere bogate și a numeroaselor evenimente la care cântă, artistul simte nevoia să-și mărească veniturile. Astfel, el a decis să exploreze domeniul afacerilor, demonstrând o abilitate surprinzătoare în acest nou teritoriu.

Primul pas în această direcție a fost deschiderea unui magazin de materiale de construcții în Bacău, destinat părinților săi. Această mișcare strategică nu doar că a adus beneficii financiare familiei, dar a și demonstrat abilitățile de antreprenoriat ale lui Jador. Cu toate acestea, ambițiile sale nu s-au oprit aici.

Vezi și: Scandal între Jador și Iancu Sterp la Survivor. De la ce s-au luat: „Nu mai lătra. Te fac cățelul meu de întors oile”

Artistul s-a îndreptat și către domeniul imobiliarelor, unde și-a investit economiile în mai multe apartamente situate la malul mării. Această decizie reflectă o înțelegere profundă a pieței imobiliare și a potențialului de creștere a investițiilor în acest sector.

Cu toate că Jador nu s-a lăudat cu aceste investiții, tatăl său a dezvăluit public că fiul său a devenit proprietarul mai multor apartamente la malul mării. Deși preferă să rămână modest în privința realizărilor sale, Jador se implică personal în procesul de amenajare a acestor locuințe.

El lucrează alături de muncitorii din construcții pentru a asigura că apartamentele sunt pregătite pentru a fi locuite cât mai curând posibil.

Tatăl lui Jador, principalul sprijin

Jador, cunoscut pentru cariera sa în muzica de petrecere, surprinde din nou lumea cu o nouă incursiune în domeniul afacerilor imobiliare. Într-un anunț recent, s-a dezvăluit că artistul și-a extins portofoliul de proprietăți prin achiziționarea mai multor apartamente situate la malul mării, în Constanța.

Citește și: Jador, dat afară de la Survivor All Stars?! Informația bombă care aruncă în aer emisiunea de la Pro TV

Cu toate că motivele exacte ale acestei investiții nu sunt încă pe deplin clare, speculațiile indică faptul că Jador ar putea intenționa să le închirieze mai departe și nu să le locuiască personal. Tatăl său îl ajută și îl sprijină cum poate, fiind foarte mândru de decizia acestuia.

„Si-a cumpărat mai multe apartamente, la mare, la Constanța și acum sunt cu muncitorii aici, punem gresie, punem faianță”, a dezvăluit Romeo Dumitrache, conform informațiilor furnizate de Click.

Investiția în proprietăți imobiliare reprezintă o mișcare strategică pentru Jador, care își extinde astfel portofoliul de afaceri într-un domeniu cu potențial ridicat de creștere și profitabilitate. Deși motivul exact al acestei investiții nu a fost confirmat oficial, artistul pare foarte hotărât.

Este important de menționat că aceasta nu este prima incursiune a lui Jador în lumea afacerilor. Cu ceva timp în urmă, artistul a dezvăluit că a deschis un magazin de materiale de construcții în Bacău, destinat părinților săi.

Cine este iubita lui Jador

Oana Ciocan, o tânără de 26 de ani, a intrat în lumina reflectoarelor prin intermediul mediului online, devenind o personalitate cunoscută în calitate de creator digital. Totuși, recent, ea a devenit subiect de discuție și în alte medii, ca urmare a presupusei sale relații romantice cu artistul Jador. Această relație a adus cu sine o serie de evenimente și speculații care au captat atenția publicului.

Potrivit informațiilor disponibile, Oana Ciocan ar fi fost motivul pentru care Jador a părăsit competiția în care era implicat. Artistul ar fi dorit să-și vadă iubita și ar fi fugit din tabără pentru a o întâlni, ceea ce a dus la descalificarea sa din competiție. Această decizie radicală a adus în prim-plan relația lor și a alimentat speculațiile și comentariile în mediul online.

Oana Ciocan este cu doi ani mai mică decât Jador și, potrivit unor surse, a intrat în competiția de la Pro TV în 2022, după ce echipa sa a suferit două pierderi. Ea a ales să participe la Survivor, fiind atrasă de provocările și de dorința de a câștiga, manifestând un apetit pentru adrenalină și aventură.

Află și: Zanni a certat-o pe Alexandra Duli pentru mişcările de dans provocatoare de la Survivor România All Stars. „Pentru demnitatea ta”! Reacţia lui Jador

Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu este una recentă. Tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, ar fi dezvăluit că fiul său este într-o relație cu Oana, pe care o descrie ca fiind „o fată cuminte” și manager la un spital din București. Acesta a afirmat că familia a făcut cunoștință cu ea și au apreciat-o, fapt care a sprijinit relația lor.

În plus, Jador și-a manifestat public iubirea pentru Oana Ciocan în timpul emisiunii Survivor All Stars, compunând câteva versuri de dragoste și cântându-le cu bucurie în fața celorlalți concurenți și telespectatori.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun”, a mai spus Faimosul.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
Elveția a câștigat Eurovision 2024, ediție controversată din cauza războiului din Gaza. Nemo a spart trofeul iar publicul a huiduit EBU
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Ciorbă cu afumătură și tarhon. Rețeta delicioasă din inima Ardealului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Trebuie să primească BANII de la stat. Lege pentru proprietarii de TERENURI din România
Capital.ro
Duminica Tomii, sărbătoarea care încheie Săptămâna Luminată. Tradiții și obiceiuri respectate în ziua de 12 mai
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro