Adriana Trandafir a tras o spaimă la piață. Ce i-a spus o vânzătoare, când a deschis gura: „Aoleu“

Adriana Trandafir a tras o spaimă la piață. Ce i-a spus o vânzătoare, când a deschis gura: „Aoleu“
Adriana Trandafir a tras o spaimă la piață

Adriana Trandafir, îndrăgita actriță din serialul „Sacrificiul“ îi amuză pe fani, chiar și când este departe de scenă. De curând, aceasta a povestit o întâmplare petrecută la piață, după ce a plecat de la filmările pentru transforming-show-ul „Te cunosc de undeva“. Celebra actriță a fost înștiințată de una dintre comerciantele din piață, unde a mers să-și cumpere zarzavaturi, că nu mai are un… dinte! Alarma s-a dovedit a fi falsă și a stârnit hohote de râs. Mai multe detalii, în continuare.

Adriana Trandafir, o vizită cu peripeții la piață

Adriana Trandafir a avut parte de o întâmplare amuzantă la piață, după o întreagă zi de filmări pentru transforming-show-ul „Te cunosc de undeva“. Actrița a tras o spaima zdravănă preț de câteva clipe, când o vânzătoare i-a spus că îi lipsește un dinte.

„Atunci când filmăm pentru emisiune, venim la platou încă de la primele ore ale dimineţii şi încheiem seara. Vă daţi seama că, mai ales atunci când ai un personaj spectaculos, care presupune ore întregi la machiaj, seara, când pleci acasă, nu mai ai răbdare să verifici dacă te-ai demachiat complet. Am auzit tot felul de întâmplări de la colegii mei, dar nu credeam că mi se va întâmpla şi mie! Ei bine, m-am înşelat!

Într-o seară, imediat după emisiune, am zis să mă opresc la piaţă să mai fac câteva cumpărături. O doamnă m-a recunoscut imediat. Nici nu am apucat să deschid bine gura că o şi aud ţipând «Aoleu, v-a căzut un dinte din față». Iniţial m-am speriat, apoi mi-am dat seama că se referea la strungăreaţa cu care rămăsesem de la personajul meu din ziua respectivă!“, a povestit amuzată actriţa.

Când începe nou sezon al serialului „Sacrificiul“

Sacrificiul, unul dintre cele mai urmărite seriale și totodată cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion, va reveni, în curând, pe micile ecrane cu un nou sezon.

Serialul Sacrificiul va reveni, în curând, pe micile ecrane
Serialul „Sacrificiul“ va reveni, în curând, pe micile ecrane

Informația a fost confirmată, astfel că toate personajele pe care le îndrăgim vor reveni cu noi intrigi și povești palpitante.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI