Adriana Iliescu, executată silit. Decizia ANAF este categorică, nu mai are nicio șansă

Adriana Iliescu, executată silit. Decizia ANAF este categorică, nu mai are nicio șansă
Adriana Iliescu, executată silit. Decizia ANAF

Vești proate pentru Adriana Iliescu! Cea mai bătrână mamă din România a fost executată silit. Din păcate pentru celebra profesoră, decizia ANAF este categorică. Detalii din situația acesteia.

Decizia ANAF pentru Adriana Iliescu

Adriana Iliescu a fost executată silit de rudele sale. Scandalul dintre ea și câteva rude se află de ani buni în vizorul presei. Acum coșmarul a luat sfârșit pentru celebra profesoară, dar nu ea a avut câștig de cauză.

Amintim că aceasta s-a trezit la 82 de ani cu o înștiințare de executare silită prin intermediul Administrației Finanțelor Publice 6, după ce a pierdut procesele pentru averea singurei sale fiice.

Procesul vine după ce Adriana Iliescu a fost anunțată că trebuie să plătească cheltuieli de judecată și cheltuieli de executare silită, urmare a pierderii deciziei precedente în încercarea de a recupera averea pentru Eliza Iliescu. Toate acestea se ridică la suma de 2.000 de lei. Ultimii ani au fost petrecuți de femeie prin tribunale, luptându-se cu rudele sale, în timp ce chiar și acum se află într-o situație sensibilă din punct de vedere financiar.

Cum se descurcă aceasta cu cheltuielile?

Cu toate astea, Adriana Iliescu încearcă să fie pozitivă. „Învaţă singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu”, a declarat fosta profesoara.

„Faceți o socoteală. Din cei 2000 lei, cel puțin 500 se duc pe utilități și întreținere. Cum pot trăi două persoane din 1500 lei? Eliza este tânără, are și ea nevoile ei, vrea o hăinuță, un pantof, un manual. Își dorește și ea să meargă într-o tabără cu colegii.

Adriana calculează absolut tot în perioada asta, inclusiv mâncarea, care este cu rație. Nimic nu se aruncă. Eliza are noroc că mai primește haine și fel de fel de cadouri de la nașul său, doctorul Marinescu, cel care a și adus-o pe lume. „, au declarat în trecut surse din apropierea Adrianei Iliescu.

„Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online”

„Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii.

Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI