Adriana Bahmuțeanu, jignită de un milionar român: ‘Nici moartea nu se va căsători cu ea’

Adriana Bahmuțeanu în război cu Nick Rădoi

Există o vorbă românească, din popor, care spune că să nu te bagi unde nu-ți fierbe oala. Vorba asta i s-ar putea aplica și jurnalistei Adriana Bahmuțeanu, după ce s-a implicat în scandalul familiei Năstase. Ioana și Ilie Năstase au avut scandal la început de an. Jurnalista, cunoscută pentru intervențiile ei, a făcut ce știa mai bine, numai că a avut parte și de repercursiuni.

Adriana Bahmuțeanu în război cu Nick Rădoi

După declanșarea scandalului dintre Ioana și Ilie Năstase, Adriana Bahmuțeanu s-a implicat în scandal, făcând câteva comentarii. Unele erau la adresa celor doi, iar altele le-a făcut cu privire la afaceristul Nick Rădoi și implicarea lui în acest scandal. Invitată în show-ul lui Dan Capatos, mutat la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu s-a erijat în deținător al adevărului absolut, declarând despre Nick Rădoi că:

”Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz.

Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea”, a declarat jurnalista în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Personajul controverat, implicat pare-se în scandal, a fost contactat de redacția Click, în intenția de a-i da dreptul la replică. Nick Rădoi a decis să vorbească despre acuzele ce i-au fost aduse de Adriana Bahmuțeanu, declarând în primă fază:

”Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fi tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență!

Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții!”, declara omul de afaceri.

Jurnalista amenințată de iubitele lui Rădoi

După acest prim schimb de replici, Adriana Bahmuțeanu revine la Dan Capatos cu noi dezvăluiri despre ceea ce ar putea deveni un alt scandal, de data asta între Nick Rădoi și jurnalistă. În emisunea de la Atena Stars, Adriana Bahmuțeanu a mai făcut și alte afirmații la adresa afaceristului, numindu-l moșneag și că cei 58 de ani aia cestuia nu-l fac mai tânăr decât este.

Cum era de așteptat a venit și reacția din partea celui vizat, care declară: ”Ar trebui să se uite în oglindă cu trecutul ei, căci nici moartea nu se va căsători cu ea! (…) Dacă nu are bani, îi dau eu”.

Problema e, conform Adrianei, că au apărut amenințări la adresa ei, atât telefonice, cât și prin mesaje pe rețelele de socializare, lucru ce ar putea degenera în cu totul altceva, declarând la Capatos:

„Să vadă toată lumea cât de nesimțite sunt anumite persoane și cât de rău intenționate. Sunt probabil postacii acestui bunic, vârstnic Nick Rădoi, deranjate probabil de comentariile mele. Eu nu am făcut decât să îmi spun o simplă opinie și anume că la vârsta lui ar trebui să înțeleagă că vine bătrânețea, că bătrânețea aduce teoretic o anumită înțelepciune și că ar fi mai bine să nu se bage în familia altora.

Se pare că lucrul ăsta i-a stârnit mânia lui Nick Rădoi și niște fătuci, ce crezi? Dacă pe mine mă sună două domnișoare care pretind că sunt iubitele lui Nick Rădoi și că să îl las în pace? Ați văzut voi vreo nuntă, un inel? Și dacă e însurat, de ce nu-și vede de familia lui? Că am înțeles că a avut și alte relații în timpul însurătorii.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI