Răsturnare de situație între Ioana și Ilie Năstase. Acum e clar, a făcut anunțul în direct la TV

Răsturnare de situație între Ioana și Ilie Năstase. Acum e clar, a făcut anunțul în direct la TV
Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat, a fost anunțul lui Capatos

Cuplul Ioana și Ilie Năstase au avut un început de an tumultuos. Gelozie, scandal, plecat de-acasă, cam așa au început cei doi anul 2021. Deja se punea problema despărțirii definitive între cei doi. Aseară la XNS, Dan Capatos a făcut lumină în scandalul începutului de an.

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat, a fost anunțul lui Capatos

Vineri, pe 8 ianuarie, presa de cancan era luată pe sus de un prim scandal în showbiz-ul românesc. Ioana și Ilie Năstase ajunseseră la separare, temporară ce-i drept, după o criză de gelozie a tenismenului.

Scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase ar fi început imediat după revenirea Ioanei la București, fiind plecată la munte cu câteva prietene. Conform informațiilor de atunci, Ilie Năstase ar fi avut o criză de gelozie, motivul fiind un presupus bărbat, după care i-ar fi aplicat o corecție Ioanei. Aceasta ar fi sunat la 112 reclamând violența, după care părăsește domiciliul conjugal plecând la Constanța.

“Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece.

Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

În cadrul show-ului Xtra Night Show de aseară, Dan Capatos a venit cu noi informații despre scandalul de început de an dintre Ioana și Ilie Năstase. Jurnalistul a declarat că Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat și că lucrurile au revenit la normal între cei doi.

”Am vorbit cu Ilie și mi-a spus că s-ar fi împăcat cu Ioana”, a anunțat saeară Dan Capatos.

Celebrul cuplu, la capăt de drum sau nu?

Nimeni nu se aștepta la o asemenea situație între cei doi, dar toată lumea îi cunoaște spiritul vulcanic al fostului mare tenisman. De altfel Ioana a povestit despre promisiunile făcute de Ilie, dar și despre reacția fiului ei, Theodor, la aflarea veștilor.

”Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face. A mai spus că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei.

Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a mai spus aceeaşi Ioana Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI