Adriana Bahmuțeanu, în scandal cu Nick Rădoi după ce l-a jignit grav. Ce cuvinte grele și-au spus

Adriana Bahmuțeanu, în scandal cu Nick Rădoi după ce l-a jignit grav. Ce cuvinte grele și-au spus
Scandal în showbiz. Adriana Bahmuțeanu și Nick Rădoi și-au aruncat cuvinte jignitoare

Ilie Năstase este acuzat de soția sa, Ioana, că ar fi bătut-o în locuința lor din București. Femeia a sunat la Poliție și doar așa ar fi scăpat din mâinile fostului tenismen. Cu toate acestea, bruneta nu a depus o plângere împotriva partenerului. În presă s-au vehiculat două nume ca fiind motivele producerii acestei agresiuni: Amalia Năstase și Nick Rădoi. „Nu mă interesează nici acest aspect, este problema lor, să și-o rezolve”, a spus femeia în 11 ianuarie, la Antena Stars, semn că în casa lor au existat discuții pe această temă. Ulterior, într-o intervenție în emisiunea ”La Măruță”, ea a avut cuvinte de laudă la adresa fostei soții a partenerului său, negând că ar fi avut implicare în conflict. Cât despre milionar, acesta ar fi pus paie pe foc între Năstase și soție printr-un apel apel de felicitare, de ziua femeii.  Episodul de agresiune a degenerat într-un scandal între Adriana Bahmuțeanu și afacerist.

Scandal între Adriana Bahmuțeanu și Nick Rădoi după violența din familia Năstase

Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei Năstase, a creat un iureș mediatic atunci când a declarat că el ar fi fost motivul pentru care Ilie Năstase și-ar fi agresat soția. Din postura de comentator al scandalului, Adriana Bahmuțeanu l-a luat în vizor pe milionar și, după ce l-a caracterizat ca fiind „un moșneag la andropauză”, a făcut noi declarații defăimătoare la adresa afaceristului.

„Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea”, a declarat Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Contactat de Click, Rădoi a replicat: „Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fi tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI