Adriana Bahmuțeanu, bătută crunt din cauza lui Ștefan Bănică Jr. I-a pus chiar pistolul la tâmplă

Adriana Bahmuțeanu, bătută crunt din cauza lui Ștefan Bănică Jr. I-a pus chiar pistolul la tâmplă
Adriana Bahmuțeanu, bătută crunt din cauza lui Ștefan Bănică Jr. I-a pus chiar pistolul la tâmplă

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul românesc. Și ori de câte ori a avut ocazia, vedeta a dat dovadă de tărie de caracter, descurcându-se în orice situație în care a fost pusă.

Adriana Bahmuțeanu, bătută crunt din cauza lui Ștefan Bănică Jr

Cu toate acestea însă, puține persoane cunosc traumele prin care a trecut Adriana Bahmuțeanu, dar și umilințele la care a fost suspusă, în urmă cu câțiva ani de către fostul partener de viață.

În ciuda atitudinii dure pe care o afișează, Adriana Bahmuțeanu este o fire extrem de romantică și ușor de rănit, iar mărturoe stau chiar amintirile pe care însăși le-a relatat, în urmă cu ceva timp.

Vedeta a mărturisit că și-a cunoscut primul soț în liceu, iar fără a sta prea mult pe gânduri, a decis să se căsătorească cu acesta, în secret, imediaat după ce a împlinit vârsta de 18 ani. Însă viața sa de femeie măritată nu a decurs deloc așa cum și-a închipuit.

 

I-a pus pistolul la tâmplă

Astfel că, Adriana Bahmuțeanu a fost victima violențelor conjugale, din cauza geloziei partenerului de viață, iar motivele erau unele de-a dreptul puerile. Mai mult, vedeta a povestit cum la un moment dat a luat bătaie de la cel care îi jurase iubire eternă chiar din cauza lui Ștefan Bănică Jr, doar pentru că îl admira în calitate de artist.

Sătulă de bătăi și de teroare, Adriana Bahmuțeanu a decis să intenteze divorț, însă lucrurile au devenit mai complicate de atât. Deși la notar Adriana Bahmuțeanu venise însoțită de un SPP-ist, partenerul de viață i-a pus pistolul la tâmplă și a amenințat-o cu moartea. În cele din urmă cei doi au terminat definitiv relația și fiecare și-a văzut de viață, spre fericirea Adrianei Bahmuțeanu care fusese o victimă a violențelor domestice pentru o lungă perioadă de timp. Ulterior, vedeta avea să-l cunoască pe Silviu Prigoană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI