Adriana Bahmuțeanu, atac la fostul soț al Biancăi Drăgușanu. ”Asta o face cu bani!”

Adriana Bahmuțeanu, atac la fostul sot al Biancăi Drăgușanu. ”Asta o face cu bani!”

Adriana Bahmuțeanu a intervenit în relația controversată dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. După ce au divorțat cu mare scandal, au ieșit la iveală informații șocante din intimitatea mariajului lor și nimeni nu mai credea că există șansă de împăcare.

Adriana Bahmuțeanu, atac la fostul soț al Biancăi Drăgușanu

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a ajuns din nou în România, după ce a fost plecat o vreme în Londra. Cu toate că au apărut dovezi cum că acolo a fost însoțit de presupusa amantă, Daria Radionova, Alex Bodi a postat o imagine cu câteva ore înainte de întoarcerea în România, unde a mărturisit că Bianca Drăgușanu este dragostea vieții sale.

Așadar, fără a sta pe gânduri, Alex Bodi s-a reîntors în țară, cu un avion privat, pentru a fi alături de Bianca și pentru a se autoizola împreună. Gestul a iritat-o însă profund pe Adriana Bahmuțeanu, care a spus verde-n față ce părere are despre celebrul om de afaceri.

Ce a declarat Adriana Bahmuțeanu

Invitată în platoul Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a spus că și-ar fi dorit ca zecile de mii de euro pe care le-a dat să se reîntoarcă în țară, să îi doneze unui spital și să nu îi irosească astfel.

“Mă lasă rece figurile acestui om, care a dat 20.000 de euro ca să vină cu un avion privat în România. Ar fi trebuit să doneze banii la un spital din România și să vină cu o cursă de linie, pentru că era mai decent așa. Dacă îi cerem să doneze banii, acestui domn, unui spital, nu îi donează. Asta demonstrează că este o persoană care are o stimă de sine foarte scăzută și care are un ego foarte ridicat. El vrea să cucerească femeile prin bani, prin posesiunile financiare pe care le are.” a declarat Adriana Bahmuțeanu.
Mai mult, Bahmu a precizat că este deranjată de faptul că nu și-a luat nicio măsură de precauție, în timpul crizei de coronavirus.

„Mie mi se pare o sfidare imbecilă. Nu-l lovește pandemia, nu și-a luat nicio măsura de precauție, bine că și-a luat hârtie igienică.” a mai precizat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI