Mesajul Iuliei Vântur din India. Ce a transmis fosta vedetă PRO TV pentru toți cei de acasă

Mesajul Iuliei Vântur din India. Ce a transmis fosta vedetă PRO TV pentru toți cei de acasă

Iulia Vântur se află încă în India. Frumoasa vedetă a postat pe Instagram un mesaj plin de emoție și de inspirație. Fosta vedetă Pro TV pare că e fericită, iar razele soarelui îi mângâie fața, așa cum reiese din imaginea sugestivă de mai jos.

Mesajul Iuliei Vântur din India

”Trăiește-ți viața ca un fluture, ia o pauză, dar niciodată nu uita să zbori” este mesajul actriței pentru internauții care o urmăresc.

Iulia Vântur s-a mutat de câțiva ani în India, unde are o carieră de model, este actriță, dar și cântăreața. Se știe că, în plan personal, aceasta a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o frumoasă poveste de dragoste cu starul de Bollywood, Salman Khan.

Iulia Vântur se vede mămică, dar nu căsătorită

Iulia Vântur a povestit recent și ce crede despre căsătorie, iar pentru cei care vor să o vadă îmbrăcând rochia de mireasă, ei bine, mai aau de așteptat, întrucât nu crede că instituția căsătoriei poate face oamenii mai fericiți. Dar, cu toate acestea, se vede în rolul de mămică.

„Poate că mămică, da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a spus Iulia Vântur, potrivit Libertatea.ro.

Iulia Vântur s-a născut la data de 24 iulie, anul 1980, în Iași. Este o prezentatoare de televiziune, actriță și model. S-a remarcat îndepsebi în rolul de coprezentator al uneia dintre cele mai populare și longevive show-uri din România, și anume ”Dansez pentru tine”, alături de Ștefaan Bănică Jr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI