Adevărul despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi. Ce făceau cei doi, de fapt, în timp ce se certau la TV

Adevărul despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi. Ce făceau cei doi, de fapt, în timp ce se certau la TV
Ce trebuie să facă Bodi ca să mai aibă o șansă la inima Biancăi

Bianca Drăgușanu a stat separată de Alex Bodi înainte de a divorța de el, mai ales în ultima perioadă. Cei doi au încheiat mariajul, la doar șapte luni de la căsătorie. S-au prezentat amândoi, la data de 10 martie, la notar, unde au semnat actele de divorț, ieșind și acolo un mare scandal.

Adevărul despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

Frumoasa blondină și bărbatul cu care a fost măritată au fost protagoniștii unei scene de zile mari, atunci când, la un moment dat vedeta a ieșit la geam și a cerut ajutor spunând ”Sunați la 112!”, iar un telefon a zburat pe fereastră.

După ce au ieșit de la notar, Bianca era vizibil afectată, iar singura ei declarație a fost aceea că s-a grăbit când s-a măritat cu Alex Bodi. Nu același lucru s-a întâmplat și a doua zi, când prezentatoarea TV a spus că nu putea sta lângă un om ”violent, care nu o respectă și o înșală”. La fel s-a comportat și omul de afaceri, care a dat cărțile pe față în relația avută cu vedeta TV. Bărbatul a spus că fosta lui soție a luat medicamente, lăsând să se înțeleagă că, probabil, a vrut să se sinucidă, dezvăluind că i-a dat bani, dar și multe alte lucruri scandaloase care au configurat tabloul unei căsnicii eșuate.

A apărut și o femeie în peisaj

Ca lucrurile să fie complete, a mai apărut și o femeie în peisaj, pe nume Daria Radionova, despre care s-a spsus că ar fi avut o legătură cu omul de afaceri și ar fi contribuit, posibil, la o separare oficială a cuplului, lucru infirmat însă de Alex Bodi. Și totuși, de ce nu a mai locuit Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi înainte de divorț?

”Ce nu știe lumea este faptul că noi nu mai stăteam împreună de multă vreme. Eram căsătoriți, dar fiecare era în altă parte. El a plecat din casa în care noi trăiam cu două luni înainte de a termina definitiv relația. A fost decizia lui. De atunci, nimic nu a mai fost ca înainte”, a declarat vedeta,într-un live la WOWbiz.ro