Adriana Bahmuțeanu a dat cărțile pe față La Măruță. Ce a putut spune despre Dani Mocanu și Adi Minune

Adriana Bahmuțeanu a dat cărțile pe față La Măruță. Ce a putut spune despre Dani Mocanu și Adi Minune
Ce legătură are Adriana Bahmuțeanu cu Adi Minune și Dani Mocanu

Adriana Bahmuțeanu s-a decis să accepte provocarea lui Cătălin Măruță și să participe la rubrica ‘Spui tot sau îți va lua gura foc?’. Vedeta a fost nevoită să răspundă la unele dintre cele mai ‘picante’ întrebări. Aceasta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Dani Mocanu și Adi Minune.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre Dani Mocanu. Ce i-a propus artistul

Adriana Bahmuțeanu se bucură de foarte mulți admiratori. Aceasta a recunoscut că traversează o frumoasă etapă din viața ei și trăiește fiecare clipă cu multă bucurie. Totuși, Cătălin Măruță și-a dorit să știe ce bărbați faimoși din showbiz-ul românesc i-au făcut avansuri brunetei.

Ea a dat cărțile pe față când a fost rugată să numească un bărbat cunoscut din România care i-a făcut avansuri, însă presa nu a aflat. Aceasta a mărturisit că Dani Mocanu a vrut să o cucerească, dar nu a acceptat.

„Presa nu a aflat, eu nu am acceptat. I-am zis: ‘Mulțumesc mămică, m-ai măgulit.’ Putea să fie băiatul meu. M-a chemat la mai multe cafele.”, a spus vedeta la Pro TV.

Ce i-a făcut Adi Minune

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu l-a dat de gol și pe Adi Minune. Vedeta a fost nevoită să spună ce vedetă din România i-a dat cea mai mare țeapă. Se pare că artistul nu a mai apărut la emisiunea ei, chiar dacă îi promisese acest lucru.

„A zis că vine la o emisiune, dar nu a venit. Țepe financiare nu avem.”, a zis ea.

Ce bărbat din România este pe placul Adrianei Bahmuțeanu

Bruneta este extrem de sinceră și asumată. Așa cum i-a obișnuit pe admiratorii săi, ea nu s-a ferit să spună pe cine nu ar refuza dacă i s-ar propune o relație amoroasă. Aceasta consideră că designer-ul Cătălin Botezatu este un bărbat extrem de atrăgător.

„Eu nu îi zic nu nici acum. Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna.”, a zis Adriana Bahmuțeanu despre Cătălin Botezatu.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire tristă

Vedeta a trebuit să spună numele unui bărbat din viața ei care a fost violent cu ea sub orice formă. Aceasta nu a vrut să ofere multe detalii, explicând că episodul neplăcut din viața ei a trecut. Totuși, aici a fost menționat Silviu Prigoană, fostul ei partener.

„Prigoană. Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut.”, a explicat ea.

Ce a spus despre emisiunea ei

În momentul în care a trebuit să spună numele unei vedete pe care nu și-ar dori să o aibă invitată în emisiune, Adriana Bahmuțeanu l-a surprins pe Cătălin Măruță.

„Domnul Iohannis. Ba nu, am greșit. Stai. Nu sunt așa cunoscuți. Și pe Prigoană l-aș chema. Nu e nicio problemă.”, a transmis vedeta.

Adriana Bahmuțeanu, sfat de aur pentru români

Adriana Bahmuțeanu traversează o perioadă frumoasă din viața ei! Bruneta a spus că a început să se bucure de fiecare clipă, așa că mulți ar trebui să îi urmeze exemplul.

„Sunt foarte bine, înfloresc. Sunt la a doua tinerețe. Aștept cum o să fie la a treia. Nu e nicio schimbare, sunt ca la prima. Viața e frumoasă în general.

Eu percep moartea mult mai mult decât o percepeam înainte. Trebuie să ne bucurăm de viață, azi ești, mâine nu mai ești.”, a mai zis Adriana Bahmuțeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI