Adrian Năstase, viață de nabab. Unde a fost surprins fostul politician, alături de soția lui

Adrian Năstase, viață de nabab. Unde a fost surprins fostul politician, alături de soția lui
Adrian Nastase, viata de nabab

La începutul anilor 2000 era unul dintre cei mai puternici și influenți politicieni ai României, însă cariera sa a suferit un declin. A petrecut timp în spatele gratiilor și după ce a fost eliberat din arest, Adrian Năstase a plecat în Emiratele Arabe Unite. Cum a fost surprins fostul premier al României în Dubai. Duce o viață de lux.

Adrian Năstase a plecat la Dubai, alături de soția sa

În anul 2004, Adrian Năstase se pregătea pentru a deveni președintele României, când a fost învins de către Traian Băsescu. Cariera fostului licențiat în Drept și Filosofie a suferit un declin uriaș, a pierdut funcția de lider al Partidului Social Democrat, iar corupția l-a împins în spatele gratiilor, acolo unde a petrecut mult timp în arest.

Astăzi, însă, zilele acelea sunt demult uitate, iar Adrian Năstase, ajuns acum la 71 de ani, se bucură de o viață liniștită, plină de lux și răsfăț. Recent, fostul premier al românilor a fost surprins într-o vacanță exotică în Dubai, acolo unde se bucură de razele soarelui torid, alături de soția sa Dana.

Potrivit celor de la Click, Adrian Năstase și partenera lui de viață s-au bucurat de razele de soare, temperaturile blânde și cocktailurile din Marina Dubai, la mijlocul lunii noiembrie. Fostul prim-ministru al României s-a bronzat și s-a bucurat de valurile Golfului Persic.

Prețurile la un hotel de 5 stele din Marina Dubai oscilează în jurul sumei de 300 de euro sau 1500 de lei pe noapte, în timp ce pentru o noapte la o unitate de cazare de 4 stele, turiștii scot din buzunar 200 de euro, echivalentul a 1000 de lei.

Ce sfat le-a dat Adrian Năstase colegilor săi din PSD

Fostul premier Adrian Năstase le-a transmis un mesaj românilor despre obstacolele pe care PSD urmează să le înfrunte după asumarea guvernării cu PNL și UDMR.

„Mulți au considerat că intrarea PSD la guvernare este o mare eroare. Este adevărat, din punct de vedere elctoral nu a reprezentat o idee foarte bună. Pe de altă parte, poți asista nepăsător la adâncirea crizelor în care guvernul coaliției anterioare adusese țara? Poți asista nepăsător la orientarea anti-națională pe care mai ales componenta USR o imprimase guvernării? Evident că nu.

PSD va trebui, în opinia mea, să dovedească, prin măsuri concrete, că propunerile din domeniul economic și social propuse vor face diferența și vor genera încredere și speranță.

Va fi complicat pentru că opozitia din parlament, formată din Aur si USR, se va mobiliza și va radicaliza segmentele de nemultumiți din populație. Pe de altă parte, insuccese parțiale vor genera reacții de opoziție internă în PSD si PNL.

Deocamdată, s-a pus la punct un mecanism de funcționare a coaliției la nivel central. Ce se va întâmpla însă la nivel local? În anumite județe/localități, s-au construit anumite majorități care nu vor urma, în mod necesar, înțelegerile de la centru.

Un test important îl va reprezenta construirea noului buget. La fel, gestionarea măsurilor de reformă cuprinse în PNRR. Noul guvern va trebui să gestioneze nu doar crizele existente, ci și pe cele care vor apărea în curand în domeniul sanitar, economic și social. Va urma o perioadă complicată.”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Fostul lider al social-democraților a fost eliberat din închisoare în anul 2014, după ce a fost arestat timp de patru ani și jumătate în dosarele Zambaccian și Trofeul calității. Instanțele de judecată i-au impus anumite restricții, printre care aceea că nu are voie să mai candideze la funcții publice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI