Adrian Năstase a început să plângă, în direct la TV. Ce a povestit fostul premier

Adrian Năstase a început să plângă, în direct la TV. Ce a povestit fostul premier
Adrian Năstase, subiect sensibil. A început să plângă la TV

Adrian Năstase a fost prezent în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a răspuns unui tir de întrebări acide. După ce a vorbit despre viață, afaceri și iubiri, fostul premier s-a arătat copleșit de un subiect, care l-a adus în pragul emoției, făcându-l să lăcrimeze.

Subiect sensibil pentru Adrian Năstase. Fostul premier a plâns la TV

Adrian Năstase a vorbit de multe ori despre mama sa, Elena Năstase, care a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 90 de ani. O femeie extrem de frumoasă, care i-a marcat copilăria, dar și întreaga viață, o descrie acesta. Întrebat de gazda show-ului dacă îi este dor de cea care i-a dat viață, în platou s-a lăsat liniștea. A fost tăcere preț de câteva zeci de secunde, apoi au început să curgă lacrimi din ochii fostului premier. Printre suspine, a răspuns afirmativ, apoi a rugat-o pe jurnalistă să treacă la următoarea întrebare.

Mesajul său la moartea mamei

Anunțul privind trecerea în neființă a Elenei Năstase a fost făcut chiar de fiul ei, într-o postare pe propriul blog, alături de trei fotografii cu aceasta. El a început prin a spune că sărbătorirea Zilei Naționale a Franței din 2018 îi va rămâne adânc întipărită în memorie.

„Implinise, de curând, 90 de ani. S-a topit incet, in ultimile luni. La spital. nu mai putea să-mi vorbească. Mă privea fix cu ochii ei incredibil de albastri si-mi aducea aminte de căte si prin câte am trecut impreună. Poate că imi povestea cum mă ducea, in clasele primare, la scoala din curtea Catedralei Sf. Iosif, asteptând apoi să termin orele. Veneam, impreună, in fiecare zi, pe vreme frumoasă sau urâtă, din zona Colentinei, urcând in tramvaiul 21 si apoi in autobuzul care ajungea la Sala Palatului. Sau poate că imi povestea cum s-a izolat in

casă, refuzand să vadă pe cineva cât timp am fost la Jilava. Amintirile acestea nu pot fi impărtăsite altcuiva. Poate totusi atunci când il va reintâlni pe tatăl meu, plecat cu 23 de ani mai devreme… Vreau să cred că au fost totusi si momente de bucurie in viata ei plină de sacrificii – realizările (câte au fost) ale surorii mele si ale mele, apropierea de nepotii Andrei, Mihnea si Anda, strănepotul din cea de-a patra generatie.Să-ti găsesti linistea, scumpa mea mamă si să ne ocrotesti, de acolo de sus, asa cum ai făcut-o si până acum”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal, în anul 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI