Cornel Dinu are covid-19. Care e starea de sănătate a dinamovistului

Cornel Dinu are covid-19. Care e starea de sănătate a dinamovistului
Care este starea lui Cornel Dinu după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

După ce în urmă cu câteva zile spunea că nu se simte deloc bine, Cornel Dinu, în vârstă de 72 de ani, unul dintre cele mai importante personaje ale fotbalului din România, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Care este starea de sănătate a lui Cornel Dinu

În urmă cu cu 2 zile Cornel Dinu spunea că nu se simte bine și că de aproximativ o săptămână este în această stare, însă nu-și pierduse gustul și mirosul. Așadar a hotărât să facă un test rapid fiind depistat pozitiv, după care a anunțat DSP-ul să-i facă testul PCR, care a confirmat că are coronavirus. Acum se pare că se simte din ce în ce mai bine.

”Testul mi-a ieșit pozitiv, dar mă simt mult mai bine decât zilele trecute, am poftă de mâncare după patru zile lipsă, am mâncat chiar mult azi, brânză, ouă, șuncă… Asta după ce ieri, de exemplu, n-am mâncat nimic. Mi-a venit rezultatul așa complicat, atâtea coduri îmi cerea ca să văd finalul. M-a ajutat Cristi Balaj să deschid mesajul ca să văd ce am. Parcă era secret de stat, nu un rezultat de test. Țara secretomaniei!”

Astăzi m-am trezit bine, am o oxigenare perfectă, 97-98, față de limita inferioară de normalitate, 91, dar am senzația că n-am aer din cauza problemelor mele mai vechi cu inima. Simptom caracteristic cardiacilor, eu îl am de vreo opt ani. Te obișnuiești cu răul” a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Ce i-a recomandat medicul de familie

Cornel Dinu susține că o să stea în izolare două trei săptămâni, deși, spune el, nu este un lucru rău deoarece a mai stat în casă și în martie aproape două luni. Mai mult, legenda lui Dinamo a vorbit și despre medicamentele pe care le ia acum.

”Mi-a spus medicul de familie să urmăresc să nu-mi scadă saturația asta sub 92. O să stau în casă două, trei săptămâni, e mai bine așa, am mai stat și în martie, aprilie, aproape două luni am stat în casă când s-a declanșat mizeria asta. Oricum n-ai ce face pe-afară cu toate interdicțiile astea.

Iau în continuare Paracetamol de trei ori pe zi, vitamina C, vitamina D3, Gripovit, Colostrum Prim Life pentru creșterea imunității, mai iau niște pastile pentru gât, Voice, dar pe care le iau eu mai de mult, de vreo trei ani, că dacă nu mai am amigdale gâtul îmi face des probleme”, a mai adăugat Dinu, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI