Adrian Mutu face bani frumoși din modă. „Briliantul”, ședință foto spectaculoasă pentru o firmă din România – GALERIE FOTO

Adrian Mutu face bani frumoși din modă. „Briliantul”, ședință foto spectaculoasă pentru o firmă din România - GALERIE FOTO
Adrian Mutu se află pe locul 5 cu Rapid și este convins că poate califica echipa în play-off

Adrian Mutu este un personaj care știe „să-și vândă imaginea” foarte bine. Face bani mulți din reclame, a avut chiar un reality-show și este „vârful de la lance” al mai multor firme din România. „Briliantul” a semnat acum câțiva ani un contract cu o firmă care se ocupă de costume, iar acum a venit timpul să „actualizeze” fotografiile. Din decor nu a lipsit mingea de fotbal.

Adrian Mutu, „briliant” și pe tărâmul modei

Adrian Mutu trece printr-o perioadă foarte bună. Rapidul se află pe locul cinci în campionat, iar după ce au investit bani mulți în transferuri, conducătorii clubului din Giulești i-au și prelungit contractul. Este un semn că investitorii clubului au mare încredere în el și că își doresc o colaborare cât mai lungă.

Adrian Mutu nu câștigă bani doar din fotbal. Are contracte cu mai multe firme și a fost chiar personajul principal al unui „reality-show”, difuzat în România, pentru care a semnat o înțelegere de un milion de euro. Emisiunea „Il Fenomeno” a fost oprită din cauza costurilor mari, dar fostul internațional român a câștigat bani frumoși chiar și din acest proiect.

În ultima vreme a fost destul de prezent în media pentru că apare în reclame și promovează produse. Are contract și cu o firmă care produce costume. L-a semnat acum câțiva ani, iar acum a participat la o ședință foto în care apare îmbrăcat „la patru ace”. Nu a lipsit nici mingea de fotbal. Se pare că acesta este și motivul care îl determină pe antrenorul Rapidului să nu renunțe la sacou, chiar și în timpul meciurilor care se dispută pe o temperatură foarte ridicată.

Adrian Mutu îl încurajează pe portarul Horațiu Moldovan, după meciul Rapid – Petrolul

Adrian Mutu și „revenirea din infern”

Adrian Mutu și-a organizat și un meci de retragere cu ocazia căruia a scris o carte în care a vorbit despre coșmarul de la Chelsea, dar și despre drumul lung pe care l-a parcurs ca să se recupereze. „Revenirea din infern” costă 45 de lei.

„Aveam patru milioane de euro în cont, 22 de ani, un Lamborghini, cei mai tari prieteni din lume, dar nu puteam să îmi văd copilul și soția de care eram divorțat. Eu eram cel mai iubit jucător de către fiul lui Roman Abramovich, adică toată viața mea rămâneam acolo și cu toate astea am comis-o”, a dezvăluit Mutu în carte.

„Briliantul” mai are trei zile până la următorul meci de campionat. Sâmbătă, Rapid are meci cu UTA.

Sursa Foto; Facebook Rapid și Alberto Dobre