Adrian Mutu, anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi. Ce se va întâmpla la echipa națională

Adrian Mutu, anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi. Ce se va întâmpla la echipa națională
Adrian Mutu, anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi. Ce se va întâmpla la echipa națională. Sursa foto: recentnews.ro

Adrian Mutu l-a ridicat în slăvi pe Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentr BBC. Briliantul a spus despre fiul lui Gheorghe Hagi că este un fotbalist perfect.

Adrian Mutu, declarații despre Ianis Hagi. Ce se va întâmpla la echipa națională

Adrian Mutu a dat un interviu pentru BBC Sport în care a făcut declarații incerdibile despre Ianis Hagi, jucătorul lui Glasgow Rangers. Briliantul prevede un viitor grandios pentru Ianis Hagi și spune despre acesta că este un jucător complet.

Ianis este un jucător care loveşte mingea impecabil cu ambele picioare, iar pe teren are o viziune extraordinară. Sunt convins că va avea o carieră grandioasă” a declarat Adrian Mutu despre băiatul lui Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi, cel mai bine plătit jucător al lui Glasgow Rangers
Ianis Hagi, cel mai bine plătit jucător al lui Glasgow Rangers. Sursa foto: telekomsport.ro

Ianis Hagi, cel mai bine plătit jucător de la Glasgow Rangers

Ianis Hagi este momentan cel mai bine plătit jucător de la Glasgow Rangers. Rangers l-a transferat pe Ianis Hagi pentru 3,4 milioane de euro, o sumă considerată ținând cont de contextul crizei sanitare, când nimic nu se prea mai mișcă.

Astfel, salariul jucătorului român este unul pe măsură, dovadă că scoţienii îl consideră unul dintre jucătorii de viitor ai echipei. Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, a apucat să joace doar 12 meciuri pentru formaţia din Scoţia. A marcat 3 goluri şi a dat două pase de gol, reușind să-l convingă pe Steven Gerrard, antrenorul echipei, că este un fotbalist mare.

Cât câștigă Ianis Hagi la Glasgow Rangers

Din salariu, Ianis Hagi va câştiga trei milioane de lire sterline în următorii trei ani, asta ânsemnând în jur de 3,4 milioane de euro, potrivit celor de la footballstanfertavern.com

Potrivit calculelor, Ianis Hagi va fi plătit cu 19.200 de lire pe săptămână, adică peste 21.000 de euro, deci în jur de 84.000 de euro pe lună. De asemenea, potrivit sursei citate, media venitului săptămânal la Rangers este în jur de 14.000 de euro, ceea ce face ca Ianis Hagi să fie cel mai bine plătit jucător de la echipa scoțiană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI