Fosta iubită a lui Adrian Mutu, la un pas de închisoare. Familia ei, în stare de șoc

Fosta iubită a lui Adrian Mutu, la un pas de închisoare. Familia ei, în stare de șoc
Fosta iubită a lui Adrian Mutu, la un pas de închisoare. Familia ei, în stare de șoc

Top-modelul israelian Bar Rafaeli, în vârstă de 35 de ani, a ajuns la un acord cu Procuratura din țara natală pentru a evita acuzațiile de evaziune fiscală care i-ar fi adus o condamnare la închisoare, notează ziarul spaniol As.

Fosta iubită a lui Adrian Mutu, la un pas de închisoare

Conform acestui acord, vedeta și mama acesteia și-au recunoscut vinovăția pentru delicte fiscale, falsifcarea rezidenței foscale a top-modelului și urmează a plăti amenzi în valoare de 2,5 ,milioane de șekeli, aproximativ 6,4 milioane de euro, ca impozite neachitate. Bar Rafaeli a fost condamnată la 9 luni de închisoare, pedeapsă comuntată la muncă în folosul comunității, în timp ce mama sa va ispăși un an și patru luni de închisoare.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului Justiției, materializarea acordului depinde de modul în care se va desfășura audiența în care vor fi prezentate condițiile în fața judecătorului și vor fi oficializate condamnările.

Procuratura informase în urmă cu un an că Rafaeli și părinții ei ar putea fi judecați pentru mai multe acuzații de evaziune fiscală, spălare de bani și mărturie falsă, cu suspicinea că nu ar fi declarat 30 de milioane de șekeli, circa 8 milioane de euro, către fisc pentru a nu plăti impozite.

Potrivit presei locale, Tzipi Rafaeli s-a oferit să facă închisoare în locul fiicei sale pentru ca aceasta să se poată ocupa de copii, mai ales că aceasta devenise mamă pentru a treia oară.

A fost co-prezentatoare la Eurovizion 2019

Părinții celei care fost co-prezentatoare a festivalului Eurovizion 2019 au fost achitați pentru evaziune fiscală și spălare de bani, precum și disimularea unor încasări de care a beneficiat de fapt fiica lor.

Aceasta a spus întotdeauna că banii i-ar fi câștigat în SUA, unde avea rezidență și că nu este obligată să-i declare în țara sa, afirmație pusă sub semnul întrebării de justiția israeliană. Conform Haaretz, Rafaeli avea o avere estimată la 20 de milioane de doari în 2015 și a mai fost acuzată că prima cadouri scumpe, precum apartamente de lux, și le înregistra pe numele mamei și al fratelui său, ca să nu plătească impozite.

În afara flirtului cu fostul fotbalist român Adrian Mutu, despre care a scris presa din Italia, Rafaeli a avut o relație tumultoasă cu celebrul actor Leonardo DiCaprio. În urmă cu cinci ani, ea s-a măritat cu omul de afaceri israelian Adi Ezra și a

În afara flirtului cu fostul fotbalist român Adrian Mutu, despre care a scris presa italiană, Refaeli a avut o relaţie tumultuoasă cu celebrul actor Leonardo DiCaprio. Ea s-a măritat în urmă cu cinci ani cu omul de afaceri israelian Adi Ezra. Ei au împreună două fetițe, Liv, de 4 ani, Elle, de 3 ani, și un băiețel, David, în vârstă de 6 luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI