28 oct. 2020 | 08:50

Adrian Mititelu Jr., aroganță maximă în București. Cu ce mașină a putut să apară: toată lumea a întors privirea

Monden
Adrian Mititelu Jr., aroganță maximă în București. Cu ce mașină a putut să apară: toată lumea a întors privirea
Adrian Mititelu Jr. și tatăl său

Adrian Mititelu Jr. și-a făcut apariția în Capitală cu un GT 63 AMG de 150.000 de euro. Aroganța maximă a sosit când acesta a luat prânzul cu un prieten, la o terasă. ”Prințișorul Craiovei” și-a parcat automobilul chiar lângă masă.

Adrian Mititelu Jr., ochii și mașina. Aroganță maximă în București

Adrian Mititelu Jr., fiul patronului de la FC U Craiova, a dat o fugă la București. Acesta a fost surprins de fotoreporterii CanCan întâlnindu-se cu un prieten pe terasa localului Mandaloun, restaurant deținut da omul de afaceri Mohammad Murad, acuzat că ar fi împărțit mită electorală în ziua alegerilor locale.

”Prințișorul Craiovei” s-a relaxat la aer preț de câteva ceasuri în compania amicului său. Cei doi au discutat în cea mai mare parte a timpului, iar când nu au făcut-o, s-au delectat cu câteva preparate culinare libaneze.

În tot acest timp, Mititelu Jr. și-a privit cu jind mașina, nescăpând-o din ochi o clipită. Deși pare un lucru greu de realizat, pentru tânăr nu a fost, căci și-a parcat automobilul de lux chiar lângă masa la care a stat cu prietenul său.

Foto: CanCan

Pandemia nu l-a ținut în casă

În această vară, deși în plină criză sanitară, Adrian Mititelu Jr. a dovedit că distrația continuă și în situații mai puțin prielnice. Fiul patronului de la FC U Craiova s-a întrecut în aroganțe în cluburile din Mamaia. El și-a petrecut weekendurile pe Litoral, unde a avut parte de distracție la cote înalte.

A avut-o pe una dintre fostele lui Botezatu

”Prințișorul Craiovei”, celebru pentru afinitatea pe care o are pentru frumoasele din showbizul românesc, a trecut la un alt nivel. Vorbim mai exact despre Monica Hill, cea despre care se spune că ar fi fost iubita designerului Cătălin Botezatu. Cei doi au petrecut o vacanță de iarnă într-o celebră stațiune montană din Bulgaria.

Și-a început cariera în fotbal la 16 ani 

În anul 2013, FC U Craiova evolua în liga secundă, iar Nicolo Napoli a hotărât că este momentul ca Adrian Mititelu Jr. să debuteze. Tehnicianul italian l-a trimis în teren pe fiul omului de afaceri, în minutul 88 al partidei cu Minerul Motru. Mititelu a relatat povestea acestui debut la Radio GSP:

„Napoli vrea să-l bage de mult, are 16 ani şi se pregăteşte profesionist, va ajunge mare pentru România. E între primii trei din generaţia ’97. Dacă nu avea calităţi, eu eram cel care nu l-ar fi băgat în echipă! Când am refuzat 4 milioane pe Costea s-a văzut că interesul personal nu e important la mine“.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro