Adrian Minune, în lacrimi după ce a cântat pentru familia lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat la petrecere

Adrian Minune, în lacrimi după ce a cântat pentru familia lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat la petrecere
Adrian Minune a plâns la un eveniment la care a participat familia lui Emi Pian

Familia lui Emi Pian, interlopul ce a fost ucis într-o luptă de stradă, trece printr-o durere greu de îndurat! Adrian Minune a participat la un eveniment unde au fost prezente și rudele bărbatului, iar cântărețul nu și-a putut abține lacrimile.

Adrian Minune, emoționat până la lacrimi. Ce s-a întâmplat la o petrecere

Adrian Minune a participat la o petrecere unde a fost prezentă și familia lui Emi Pian, așa că manelistul și-a dorit să îi dedice o melodie lui Dani, fiul cel mic al interlopului. Momentul a fost unul extrem de emoționant, așa că mulți dintre cei prezenți au apreciat gestul.

Cunoscutul manelist a vrut să aline din durerea rudelor, iar, la un moment dat, băiatul lui Emi Pian a început să plângă în timpul melodiei dedicate lui. Totuși, Adrian Minune l-a luat în brațe și a încercat să îl îmbărbăteze, în timp ce recita piesa emoționat.

Celebrul cântăreț nu și-a mai putut abține lacrimile într-un final, așa că s-a oprit din a cânta și a lăsat capul în jos. Acesta a reușit să își revină repede, dar a fost mișcat de tot ce s-a întâmplat la petrecerea respectivă unde Dani, vizibil afectat de moartea tatălui său, potrivit WOWbiz.

Mormântul lui Emi Pian, păzit. Care este motivul

Emi Pian a fost omorât pe data de 4 august 2020 într-un conflict de stradă. Acesta a fost înjughiat mortal de către un membru al unui clan rival, lăsând familia îndurerată în urmă. Rudele au avut grijă să îi amenajeze un loc de veci special, vizitat zilnic de cei apropiați.

Conflictul violent a apărut în timpul unui joc de barbut după ce Emi Pian și Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, au împrumutat bani unui jucător. Cearta s-a transformat într-un adevărat scandal, iar interlopul a fost înjunghiat, lovitura fiind una mortală.

Emi Pian a fost înmormântat la cimitirul Tudor Vladimirescu din București, iar familia a cumpărat un cavou special, cu o ușă din termopan încuiată, la care doar cei apropiați au acces. De asemenea, acoperișul este aurit și peretele exterior a fost decorat cu numeroase fotografii cu interlopul.

A trecut mai mult de un an de când acesta își duce somnul de veci în cimitirul din Capitală, dar apropiații nu l-au uitat. Aceștia aduc flori și lumânări la mormânt, iar angajații din respectivul loc au grijă ca oamenii ce au intenții rele și vor să vandalizeze cavoul sau să îl distrugă să nu ajungă la el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI