Noul lider al Clanului Duduianu are 21 de ani. Cine i-a luat locul lui Emi Pian: ”Nu cad”

Noul lider al Clanului Duduianu are 21 de ani. Cine i-a luat locul lui Emi Pian: ”Nu cad”
Clanul Duduienilor are un nou lider

După moartea lui Emi Pian, Clanul Duduienilor a rămas fără lider. Ulterior, după moartea inițiatorului clanului interlop, tatăl lui Emi Pian, lucrurile au devenit și mai grave. Dar acum, spun surse apropiate de Clanul Duduienilor, un nou lider și-a făcut simțită prezența. Aceleași surse spun că Aly, fiul lui Emi Pian, este noul lider.

Clanul Duduienilor are un nou lider

La mai bine de 7 luni de la asasinarea fostului lider, Emi Pian, se pare că un nou lider a preluat conducerea interlopilor din Clanul Duduianu. Surse apropiate spun că fiul lui Emi Pian, de 21 de ani, ar fi noul lider. În vârstă de 21 de ani, Aly, fiul lui Emi Pian, a decis să preia frâiele conducerii clanului.

Pe numele său real Gabriel Cristian Duduianu, tânărul în vârstă de 21 de ani, se pare că a decis să preia conducerea celor din Clanul Duduienilor, la șapte luni de la moartea tatălui său. Emi Pian.

Apropiații acestuia povestesc despre modul în care și-a anunțat preluarea conducerii clanului de interlopi. Totul s-ar fi petrecut la parastasul tatălui său, moment în care toți cei aflați acolo au înghețat la discursul războinic ținut de tânărul Aly.

La parastasul ținut în memoria tatălui său, Aly a părut mult mai matur, spun apropiații. COnform datelor acesta fusese părtaș la momentul asasinării tatălui său, anul trecut în august.

”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic. Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei.

De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât! Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară…. știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv. Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”, a spus Aly la parastasul lui Emi Pian, conform celor de la WOWBiz.ro, anunțând astfel preluarea conducerii în cadru Clanul Duduienilor.

Aly a rămas singur, restul sunt în închisoare

După moartea lui Emi Pian și a tatălui său, restul membrilor importanți din Clanul Duduienilor au ajuns în spatele gratiilor. Ceilalți frați ai fostului lider interlop, implicați în dosare grele de trafic de persoane, au ajuns pe mâna procurilor DIICOT și, ulterior în spatele gratiilor pentru mulți ani.

Cu cei doi lideri decedați și restul membrilor importanți în închisoare, Clanul Duduienilor a avut un gol de putere. Singurul care putea să umple acest gol, în mod logic, era chiar Aly, fiul lui Emi Pian, lucru pe care de altfel l-a și făcut. Acum Clanul Duduienilor, spun sursele, este pe cale să-și revină și să-și refacă resimțită prezența în lumea interlopă bucureșteană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI