22 oct. 2024 | 07:54

Adrian Alexandrov, dezvăluiri sfâșietoare despre Elena Udrea și fiica ei, Eva: „E străină de copilul ei”

Diverse
Adrian Alexandrov, dezvăluiri sfâșietoare despre Elena Udrea și fiica ei, Eva: „E străină de copilul ei”
„E străină de copilul ei, da, de fetița ei și sigur și fetița de mama ei.”

Elena Udrea este în continuare în spatele gratiilor, și nu prea sunt șanse să fie eliberată condiționat. În tot acest timp, partenerul acesteia a ținut loc și de mamă în viața micuței Eva. Recent, însă, Adrian Alexandrov a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre Elena Udrea și fiica ei, Eva, spunând la un moment dat că „E străină de copilul ei”.

Elena Udrea, fără șanse de a-și vedea fiica curând

Deși avocații fostului ministru al Turismului au încercat aproape toate căile legale de a-i îndupleca pe magistrați, se pare că toate aceste demersuri au fost fără succes. Ba mai mult, fosta sa prietenă și parteneră în dosarele în care este acuzată, Elena Bica, ar putea scăpa de închisoare, în timp ce Elena Udrea încă stă în spatele gratiilor.

În tot acest timp, fiica acesteia și a lui Adrian Alexandrov a crescut, și deja este în primul an de școală, iar mama ei nu a putut participa la acest moment important din viața micuței. În prima zi de școală, de altfel, Elena Udrea publica un mesaj sfâșietor din Penitenciarul „Târgșorul Nou”:

„Draga mea inimă,
Astăzi este prima ta zi de școală, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi în care ar fi trebuit să fiu acolo, să-ți țin mâna și să te privesc cum pășești în această nouă aventură.

Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine, să-ți șoptesc că totul va fi bine și să te strâng în brațe, dar, chiar dacă sunt departe, te simt aproape cu toată ființa mea.”, își începe mesajul Elena Udrea.

Din păcate, nu se întrevede nimic pozitiv la orizont, iar Elena Udrea, fără șanse de a-și vedea fiica curând, va mai sta în închisoare, cel puțin până la terminarea celor 6 ani de detenție.

Adrian Alexandrov, mamă și tată pentru micuța Eva

Fiica celor doi era destul de micuță când fostul politician era dus în penitenciarul de la Târgușorul Nou”, dar cu toate astea își aduce aminte de mama ei, întrebându-și tatăl de ce nu vine acasă.

În acești ani, de când mama Evei este în închisoare, Adrian Alexandrov a ținut loc și de mamă, și se pre că a făcut-o cu succes, cel puțin până în prezent. Recent, într-un dialog cu Bursucu, acesta avea să vorbească deschis despre situația soției sale, a fiicei lor, dar și despre greutățile pe care le-a întâmpinat.

”Cred că vrea multă liniște, cred că vrea să stea lângă fetița ei și să încerce să recupereze timpul pierdut pe care nu i-l va da nimeni înapoi, și… știi ce se întâmplă?

Ea a pierdut cei mai frumoși ani din viața copilului. Un copil, vârsta ei cea mai frumoasă, e până la 7 ani, de ce?”, spune Adrian Alexandrov despre Elena Udrea.

Adrian Alexandrov, dezvăluiri sfâșietoare despre Elena Udrea și fiica ei, Eva

Din nefericire, mai ales pentru cea mică, care a crescut fără mama ei, a intervenit înstrăinarea, inevitabilă, deși tatăl Evei a încercat să-i țină vie memoria fiicei sale.

Cu toate astea, cei care urmăresc podcastul lui Bursucu au putut vedea cum Adrian Alexandrov a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre Elena Udrea și fiica ei, Eva:

„Având în vedere că se vede atât de puțin cu fetița ei, nu știe cum e acasă, nu poți s-o cunoști cu adevărat, decât dacă stai în fiecare seară cu ea, o piepteni, o adormi, îi faci baie, o duci la grădi, o iei de la grădi, o întrebi ce a făcut.

Ea nu are momentele astea cu ea, în 2 ore când merge în vizită, doar se joacă și atât, adică nu… nu ai o discuție un pic cu ea, să poți să-i pui niște întrebări, să vezi cum îți răspunde.

(…) E străină de copilul ei, da, de fetița ei și sigur și fetița de mama ei.”, a mai spus Adrian Alexandrov.

Fără a avea nicio certitudine de a fi eliberată din închisoare, și departe de fiica sa, Elena Udrea reușește oarecum să țină legătura cu familia, sperând în cele din urmă la o înduplecare a magistraților și o decizie de eliberare relativ mai rapidă.

Parteneri
Pepe a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos cu acuzații grave. Artistul susține că deține filme indecente cu Raluca și o acuză de consum de substanțe interzise
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Marea Doamnă a muzicii populare a murit marcată de suferințe. N-o vom uita: Vă las cântecele mele
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
MILIOANE de români PIERD BANII pentru alimente în 2025!
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro