Adina Alberts, în doliu! A murit răpus de coronavirus, internat la Matei Balș

Adina Alberts, în doliu! A murit răpus de coronavirus, internat la Matei Balș
Adina Alberts, în doliu! A murit răpus de coronavirus, internat la Matei Balș

O veste tragică în showbiz-ul românesc. Astfel, primul soț al Adinei Alberts, George Alberts, a murit din cauza infectării cu coronavirus, pe patul de spital, la Matei Balș.

Adina Alberts, în doliu

Medicii nu au mai putut face nimic însă pentru a-l salva.

Olandezul George Alberts a decedat, răpus de noul coronavirus. Fostul soț al Adinei Alberts se afla de 10 zile în comă, notează retetesivedete.ro. Vestea tristă a fost dată de către Paul Wood, pe contul său de Facebook, iar imediat după aceea, foarte mulți bancheri români și olandezi și-au exprimat regretele sincere.

De altfel, moartea lui George Alberts a stârnit un val de compasiune în mediul online, iar mai multe persoane și-au exprimat regretul cu privire la tragedie.

„Dragul nostru prieten George Alberts a murit aseară din cauza complicațiilor coronei. Verificându-mi telefonul, mi-am dat seama că avem sute de amintiri plăcute împreună, de la Tanzania la Madrid și chiar aici, în România, cine de Crăciun în Marriot, brunch la DonCafe (încă îmi plac ouăle Benedict), nenumărate petreceri și evenimente. Sunt recunoscătoare pentru toate acestea, pentru timpul petrecut împreună, pentru sfaturile, prietenia și joie de vivre. Și nu voi uita niciodată ultimul tău sfat, acum 2 săptămâni, să-mi porți mereu zâmbetul. Îți mulțumesc că exiști în viața mea! / Cea mai trista veste pe care am primit-o in ultima vreme! Unul dintre cei mai misto oameni (sefi) cu care am lucrat in sistemul bancar, s-a stins noaptea trecuta, dupa ce a pierdut lupta cu virusul COVID! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, George!” sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe care au curs, după moartea bancherului olandez.

Cine a fost George Alberts

În anul 2005, Piraeus Bank Roamania (PBR) anunța că și-a înnoit de curând echipa. În funcția de Director General Adjunct a fost numit George Alberts, în timp ce în funcția de Director Operatiuni si IT a fost numit George Constantinescu. Anterior numirii sale în cadrul PBR, George Alberts a mai deținut funcții importante în cadrul ABNAmro Bank, în Banca Țiriac, el a fost cofondator al Motoractive Leasing, dar și unul din inițiatorii Expert Credit Bureau.

După câțiva ani însă, olandzeul George Alberts a mai preluat și o entitatea a băncii, fiind numit manager al Piraeus Leasing.

George Alberts a fost căsătorit cu Adina Alberts, în prezent aceasta fiind soția lui Viorel Cataramă, politicianul care a și încercat să se infecteze cu Covid, mergând într-un focar pandemic, însă nu i-a reușit asta.

Mesajul Adinei Alberts, după moartea fostului soț

Adina Alberts a postat și ea un mesaj în memoria lui George Alberts.

”S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit.
Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!
Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.
GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean.
De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”!
Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, a scris Adina Alberts.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI