Substanța banală care previne și combate covid-19. Medicul Adina Alberts recomandă folosirea ei

Substanța banală care previne și combate covid-19. Medicul Adina Alberts recomandă folosirea ei
Substanța banală care previne și combate covid-19. Medicul Adina Alberts recomandă folosirea ei

Vești nesperate pentru români. Cele mai recente studii arată că o substanță banală, folosită la noi în țară de ani buni, previne și combate COVID-19. Medicul Adina Alberts recomanda folosirea ei încă din luna martie! Ce sfaturi a dat specialistul.

Ce substanță banală, folosită de români la scară largă, previne și combate COVID-19

Studii recente au demonstrat ceea ce unii medici din România recomandau încă din luna martie ca armă împotriva pandemiei de coronavirus. Experții în domeniu au arătat că albastru de metilen, o substanță folosită la scară largă la noi în țară, ar putea preveni și combate infecția COVID-19. Unul dintre medicii români care au recomandat folosirea albastrului de metilen ca metodă de prevenție a îmbolnăvirii este Adina Alberts. Medicul primar a oferit sfaturi utile pentru cei interesați, pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei, mulți dintre dvs poate vă amintiți de postarea mea legată de ALBASTRU DE METILEN. Vă spuneam în urmă cu mai bine de 6 luni, că această aparent banală substanță, atât de ieftină și care se găsește „pe toate drumurile”, este extrem de eficientă în prevenirea și în combaterea infecție cu noul coronavirus.

Am venit în fața dvs informată până în dinți, cu studii și experiențe ale unor colegi din străinătate, am adus dovezi clare. O parte dintre cei care mi-ați ascultat sfatul, mi-ați și dat un feedback și mi-ați mulțumit.
Demersurile mele de acum câteva luni, adică la dr Rafila, la dl Arafat, la dr Musta, la Ministerul Sănătății, au rămas fară niciun rezultat sau răspuns. Am mai vorbit telefonic și cu dna Dr Mahler de la Spitalul de Pneumologie Marius Nasta. A fost singurul medic care și-a arătat interesul în a încerca și acest tratament”, a scris medicul pe Facebook.

Dragii mei, mulți dintre dvs poate vă amintiți de postarea mea legată de ALBASTRU DE METILEN. Vă spuneam în urmă cu mai…

Publicată de Dr Adina Alberts pe Marţi, 22 septembrie 2020

Cum recomandă medicul Adina Alberts folosirea albastrului de metilen

„Dar iată că s-au scurt 6 luni și mediul online abundă de studii, unele în derulare, altele finalizate, care îmi arată mie în primul rând, dar ne arată și nouă tuturor, că am avut dreptate, și că albastru de metilen nu trebu

ie evitat deloc în această pandemie. Guvernanții noștri au scos din farmaciile din România, hidroxiclorochina, medicamentul despre care se știe că este eficient împotrivă SARS-Cov2 și despre care Președintele Trump povestea că și-l administrează zilnic în scop preventiv. Dar încă nu au scos albastrul de metilen.

Se găsește în farmacii sub formă de soluție, tablete sau capsule, având gramaje și concentrații diferite. Vă puteți achiziționă capsule cu albastru de metilen destinate tratării infecțiilor urinare, și să luați o astfel de capsulă o dată la 2-3 zile. Sau să căutați soluție de albastru de metilen 1% de uz intern și să luați 2-3 picături pe zi, în ceai sau pe o linguriță de zahăr. Pentru copii, preventiv, le puteti da capsule de supt sau spray oral cu albastru de metilen”, a adăugat aceasta.

Adina Alberts, candidat la alegerile locale 2020. Medicul își dorește funcția de primar al Sectorului 1

De profesie medic estetician, Adina Alberts s-a înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al Sectorului 1. Soția omului de afaceri Viorel Cataramă candidează la alegerile locale 2020 din partea alianței electorale formată din partidul primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, București 2020, și Pro România.

„Sunt Dr Adina Alberts și candidez pentru funcția de primar al Sectorului 1. Eu sunt omul în mâinile căruia vă puteți lăsa sănătatea dvs, a copiilor și a părinților dvs. Mă găsiți la poziția 4 în buletinul de vot pentru Primar și la poziția 5 în buletinul de vot pentru Consiliul Local”, a scris Adina Alberts, pe Facebook.