Cine este, de fapt, Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă. Legătura cu Victor Ponta

Robert Negoiță s-a aliat cu Victor Ponta pentru alegerile electorale 2020

Victor Ponta și Robert Negoiță și-au anunțat candidații pentru alegerile locale 2020, pentru București. Astfel, din partea alianța electorale formată din partidul  al primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, București 2020, și Pro România, partidul condus de Victor Ponta, l-a primăria Capitalei va candida generalul Ioan Sîrbu, fost director al Spitalului Militar Central, iar pentru primăria Sectorului 1 va candida Adina Albert, medic estetician, soția lui Viorel Cataramă.

Cine este Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă. Ce legătură are cu Victor Ponta

Alianța București 2020 și PRO România și-a anunțat candidații pentru primăria Capitalei și pentru primăriile celorlalte sectoare din Capitală. Potrivit liderilor partidelor din alianță, pentru fotoliul de edil al Bucureștiului a fost ales drept candidat generalul Ioan Sârbu, iar pentru primăria Sectorului 1 a fost aleasă drept candidat Adina Albert.

Victor Ponta și Robert Negoiță au prezentat miercuri candidații alianței lor pentru alegerile locale 2020 de la București. „Este, poate mai mult ca niciodată nevoie de cineva în București care să nu facă politică, o persoană care aproape un deceniu a condus unul din spitalele de marcă din România„, a declarat Victor Ponta.

Cine este Ioan Sârbu

Ioan Sîrbu a fost director al Spitalului Militar Central și şef al Direcţiei Medicale a Armatei. În 2016 acesta figura pe locul doi pe listele pentru Camera Deputaţilor la PNL Argeş.

Adina Alberts, medic estetician, este soția omului de afaceri Viorel Cataramă. Aceasta a distribuit diferite mesaje pe Facebook prin care contestă purtarea obligatorie a măștii și îl lăuda pe președintele Donald Trump pentru ideea de a injecta dezinfectant în sânge și acuza „instaurarea pentru totdeauna a unei noi ordini mondiale”.

Cine ar fi vrut Victor Ponta să candideze la primăria Capitalei

Victor Ponta îi oferise lui Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României la OMS, posibilitatea să fie candidat al Pro România la Primăria Capitalei.

Profesorul a decis să nu candideze considerând că ar fi mai multă nevoie de expertiza sa în domeniul sănătății decât în administrația publică. Alianța Pro București 2020 și-a prezentat candidații și la celelalte Sectoare din Capitală.

Care sunt candidații pentru celelalte secoare ale Bucureștiului

La Sectorul 2 va candida, la alegerile locale 2020 din septembrie, Florin Manea, care a lucrat cu Robert Negoiță. De asemenea, la Sectorul 3, Robert Negoiță va candida pentru un nou mandat.

La Sectorul 4 va candida Gabriel Ispas, la Sectorul 5, Ștefan Pirpiliu, iar la Sectorul 6 va candida la alegerile locale Anca Bălășoiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI