Adi Mutu și-a luat adio de la jucătorii lui. Mesajul lui de despărțire i-a surprins pe fotbaliști VIDEO

Adi Mutu și-a luat adio de la jucătorii lui. Mesajul lui de despărțire i-a surprins pe fotbaliști VIDEO
Adi Mutu, discursul de adio pentru fotbaliștii naționalei mici. Mesajul pentru jucători

Adi Mutu, selecționerul României U21, și-a luat adio de la jucătorii lui, în avionul de întoarcere de la EURO. El le-a mulțumit ”tricolorilor” mici pentru parcursul de la Campionatul European de tineret și s-a declarat uimit de calitatea lor umană.

Adi Mutu, mesaj emoționant de despărțire față de jucătorii naționalei U21. Îi tremura vocea când își lua ”adio”

Dircursul lui Adrian Mutu a fost publicat astăzi de către Federația Română de Fotbal. ”Briliantul” și-a exprimat regretul cu privire la jucătorii pe care nu îi va mai putea antrena la naționala mică de acum înainte. Din actualul lot, prezent în Ungaria, vor mai putea evolua doar Radu Drăgușin, Octavian Popescu și George Cîmpeanu. Ceilalți nu mai sunt eligibili din cauza vârstei.

„Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului, ci pentru că nu o să vă mai antrenez. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit. Nu mă așteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acțiune, turneul preolimpic, și trebuie să fiți concentrați. Chiar dacă eu nu o să fiu selecționer, ci Mirel, e același lucru. Voi aveți șansa să vă arătați valoarea și să prindeți Olimpiada.

Ceea ce vreau să vă spun este că, atunci când v-am spus că sunt mândru de voi, nu am făcut-o la mișto. Și vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aș bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi, pentru că sunteți senzaționali. Înainte de a încheia cu felicitările astea, vreau să le spun băieților care n-au jucat că îmi pare rău. Nu sunt perfect, alegerile mele nu sunt întotdeauna așa cum poate toată lumea ar vrea, dar nimic nu e în viață așa cum ai vrea.

S-a declarat mândru de echipa sa 

Îmi cer scuze pentru asta. Știu ce simțiți! Am fost ca voi. Staff-ul medical, toată delegația și staff-ul meu, ei fac 80% din muncă, eu sunt 20 la sută. Chiar îmi pare rău să îmi iau la revedere de la voi. Bine, mai am câțiva aici, gen Marcel, Radu, Tavi și așa mai departe, care vor fi cu noi pe viitor. Restul o să faceți pasul către echipa mare.

Vă spun că ce am reușit noi în zece zile a fost să schimbăm o mentalitate. Ați reușit să schimbați mentalitatea unei națiuni. Nu ați fost învinși și nu o să fiți niciodată învinși! Nu numai în rezultate, dar ați văzut, nu o să fiți învinși în atitudine niciodată! Încă o dată, sunt mândru că v-am antrenat!”, a spus Mutu, emoționat.