Adevărul nebănuit despre preotul din Suceava. Ce scoate la iveală mărturia unui enoriaș în cazul copilului mort după botez

Adevărul nebănuit despre preotul din Suceava. Ce scoate la iveală mărturia unui enoriaș în cazul copilului mort după botez
Care este adevarul nebanuit despre preotul Alexandru din Suceava

Ți se face pielea de găină. Drama familiei bebelușului înecat la botezul din Suceava face înconjorul internetului. Care este adevărul nebănuit despre preotul din localitatea suceveană, cercetat pentru omor din culpă. Ce scoate la iveală mărturia unui enoriaș în cazul pruncului mort după botez. Ce spune suceveanul despre părintele Alexandru, cel care a creștinat bebelușul din Suceava.

Care este adevărul nebănuit despre preotul din Suceva

Cazul despre bebelușul mort din Suceava este pe buzele tuturor. Drama cumplită a familiei pruncului devenit îngeraș este nemărginită, iar tatăl bebelușului cere dreptate pentru moartea fiului său de numai șase săptămâni. Acum noi detalii ies la iveală despre părintele Alexandru, cel care l-a botezat pe bebelușul Iustin, în ziua fatidică ce i-a adus sfârșitul. Un enoriaș al Bisericii „Sf. Constantin și Elena” din localitate spune adevărul nebănuit despre preotul din Suceava.

„Necazul cu bebelușul care a murit după botez s-a întâmplat la biserica la care merg duminică de duminică. Nu vreau ca ceea ce scriu aici să sune ca un laudațio, dar simt nevoia să spun câteva cuvinte despre preotul implicat în tristul eveniment. Sunt impresiile mele sincere și reale despre acest om, așa cum îl percep și l-am simțit de-a lungul anilor.

Țin minte că prima duminică a fost cea a Sfinților Români, iar ceea ce mi-a atras atenția, pe lângă predica frumoasă, a fost și faptul că părintele s-a referit în cuvântul său la Sfinții Închisorilor. Cu timpul am început să-l cunosc tot mai bine pe părintele Alexandru și astfel am aflat despre el că este un trăitor, un om simplu în toate, iubitor de frumos și cultură. Slab, tras la față, ai senzația că îl ia vântul de pe stradă la cât e de uscat.”, a declarat Alin Chirilă, enoriaș al bisericii „Sf. Constantin și Elena” din Suceava, potrivit monitorulsv.ro.

Preotul Alexandru este, momentan, suspendat din funcție și cercetat penal

Bărbatul susține că părintele Alexandru este un om cu frica de Dumnezeu, smerit și foarte blând, incapabil de a face cuiva rău. Cu toate acestea, Alin Chirilă subliniază faptul că decesul bebelușului Iustin este o adevărată tragedie pe care toți românii o plâng și, în același timp, face un apel public la toți cetățenii pentru a se ruga pentru sufletul preotului care este, momentan, suspendat din funcție și cercetat în cazul decesului pruncului. În cazul în care va fi găsit vinovat pentru omor din culpă, preotul va suferi consecințele impuse de lege.

Acest preot căruia i s-a întâmplat să-i moară un copil după botez este e un om deosebit, smerit, trăitor și iubitor de oameni. Nu știu de ce Dumnezeu a îngăduit asta. Poate ca să-i încerce credința. Îmi pare foarte rău de fiecare dată când aud că moare un copil. Însă asta a fost voia Domnului și mă supun.

Nu știu ce vină să-i găsesc părintelui… M-am uitat pe filmuleț. A făcut ceea ce a mai făcut de sute de ori fără să se întâmple nimic rău. Copilul nu a murit în cristelniță, iar după botez a plâns. Sunt convins că nu a inhalat apă în timpul celor 3 secunde. Nici nu știu dacă să spun Dumnezeu să-l ierte. Nu ar avea sens, e fără de păcat. În fine, sper ca totul să se termine cu bine. Mă rog Domnului să-i dea putere părintelui Alexandru, iar părinților îndurerați să le dea tărie, liniște și înțelepciune

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI