Adevărul despre Vladimir Putin a ieșit la iveală. Un apropiat al liderului de la Kremlin rupe tăcerea despre starea lui de sănătate

Adevărul despre Vladimir Putin a ieșit la iveală. Un apropiat al liderului de la Kremlin rupe tăcerea despre starea lui de sănătate
Ce boala nemiloasa ar fi avut Vladimir Putin

Unul dintre prietenii apropiați ai lui Vladimir Putin face dezvăluiri șocante privind adevărata stare de sănătate a liderului de la Kremlin. De ce boală cumplită ar fi suferit președintele Rusiei, în urmă cu ceva timp. Se pare că s-ar fi vindecat între timp, iar acum s-ar afla în afara pericolelor.

Vladimir Putin s-ar fi vindecat de o boală cumplită

Regizorul Oliver Stone a făcut declarații surprinzătoare privind starea de sănătate a liderului de la Kremlin, Potrivit afirmațiilor acestuia, Vladimir Putin ar fi suferit de cancer, acum mai mult timp.

Cineastul american și câștigător de premiu Oscar Oliver Stone a primit anterior acces fără precedent la Vladimir Putin pe o perioadă de doi ani, între anii 2015 și 2017.

Drept urmare, el poate oferi o perspectivă pertinentă asupra liderului de la Kremlin. În timpul unui podcast, Oliver Stone a susținut că Vladimir Putin ar fi fost diagnosticat, anterior, cu cancer și ar fi depășit boala nemiloasă.

Declarațiile sale vin după ce în presa internațională s-a vehiculat faptul că Putin ar fi având, în prezent, severe probleme de sănătate, potrivit unei înregistrări divulgate de la un oligarh legat de Kremlin.

„Țineți minte asta, domnul Putin a avut acest cancer și cred că l-a depășit. Dar a fost izolat și din cauza COVID”, a declarat regizorul Oliver Stone, potrivit publicației The Daily Star.

De asemenea, s-a zvonit că izolarea imediată și precaută a președintelui Rusiei după ce a fost diagnosticat pozitiv cu virusul Covid s-a datorat unei afecțiuni medicale preexistente și nespecificate, care l-ar fi făcut deosebit de vulnerabil.

Ce tip de cancer ar fi avut Vladimir Putin

Explicând de ce președintele rus ar fi apreciat greșit invazia Ucrainei, Oliver Stone a speculat:

„Poate că a pierdut contactul, contactul cu oamenii. Ați crede că nu a fost bine informat, poate, despre gradul de cooperare pe care l-ar primi de la etnicii ruși din Ucraina. Acesta ar fi un factor, că nu a evaluat corect situația.”, a completat regizorul pentru sursa citată.

Afirmațiile lui Stone determină speculații potrivit cărora Vladimir Putin ar fi avut anterior boala, afecțiune ce ar fi putut să recidiveze, între timp.

Deși regizorul nu a precizat tipul de cancer pe care l-ar fi avut președintele Rusiei, în ultimul timp au apărut speculații în presa internațională conform cărora Putin ar fi suferit de cancer la tiroidă.

În urma unei investigații amănunțite a jurnaliștilor independenți ruși, aceștia ar fi constatat faptul că liderul de la Kremlin a fost înconjurat permanent de o echipă medicală condusă de un chirurg specialist în cancer tiroidian.