Adevărul despre ținutele pe care Carmen Iohannis le poartă în public. Ce nu se știa despre soția președintelui

Adevărul despre ținutele pe care Carmen Iohannis le poartă în public. Ce nu se știa despre soția președintelui
Andreea Tincu face lumină despre ținutele primei doamne, Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, soția Președintelui Klaus Iohannis, la fiecare apariție publică are o anumită elegnață. Garderoba sa, de altfel ua elegantă, este construcția unei echipe de designeri români de marcă. În acest grup, în 2015, se alătura și designerul ieșean Andreea Tincu. Designerul este cel care i-a luat apărarea soției președintelui, replicând celor care au criticat-o pentru că purta rochii scurte sau fără mâneci.

Andreea Tincu face lumină despre ținutele primei doamen, Carmen Iohannis

Andreea Tincu face parte din echipa de designeri care o ajută pe Carmen Iohannis în alegerea ținutelor oficiale. Nu de puține ori Carmen Iohannis a fost criticată în spațiul public pentru aceste ținute. În opinia designerului ieșean Carmen Iohannis este ca orice femei, absolut normală. Andreea Tincu mai spune că soția Președintelui Iohannis este mândră să poarte ținutele designerilor și să prezinte o imagine modernă a țării pe care o reprezintă.

Pot purta rochii fără mâneci și credeți-mă, nu aceasta conferă eleganța unei ținute”, spune Andreea Tincu. Designerul este de părere că românii ar trebui să-și schimbe optica asupra acesteui gen de situații. Motovul este că prima doamnă, Carmen Iohannis, ca multe altele în postura sa, nu este o femeie învechită. În același timp nu vede nicio problemă în îmbrăcarea ei într-un stil modern, la fel ca celelalte doamne din întreaga lume.

Într-un interviu recent, Andreea Tincu a povestit cum a ajuns în echipa de designeri a soției Președintelui Klaus Iohannis. Totul a fost cât se poate de simplu, spune designerul, A trimis un portofoliu cu creațiile sale către site-ul oficial, propunând o colaborare.

Restul a urmat de la sine, și astăzi făcând parte din echipa care îi crează ținutele. Andreea Tincu a mai povestit că o parte din ținutele sale au fost , fie donate, fie scoase la licitații pentru diferite cauze nobile.

Alți desgineri colaborează cu soția președintelui

În aprilie 2015, un alt designer a anunțat că va face ținute pentru Carmen Iohannis. Stephan Pelger anunța că domna Carmen Iohannis i-a făcut o vizită la magazinul său de modă și au convenit asupra unei viitoare colaborări. Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale s-a clasat și el printre cei care au realizat ținute pentru soția președintelui României.

Astăzi, 13 iunie, este o zi mare în familia Iohannis. Președintele Klaus Iohannis împlinește vârsta de 62 de ani, fiind a șaptea oară când își sărbătorește ziua de naștere, din postura de Președinte al României.

În același timp, Carmn Iohannis și Klaus Iohannis vor sărbători în curând 32 de ani de căsătorie. Klaus și Carmen Iohannis sunt căsătoritți din 1989, moment la care amândoi aveau vârsta de 29 de ani. Nu au copii, în schimb, gurile rele spun că cei doi ar avea o avere considerabilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI