Adevărul despre știrea falsă că Mihai Constantinescu a murit. Reacția Spitalului Floreasca: „Artistul trăiește”

Adevărul despre știrea falsă că Mihai Constantinescu a murit. Reacția Spitalului Floreasca:
Mihai Constantinescu trăiește! Știrea decesului său a fost falsă!

Mihai Constantinescu n-a murit! În dimineața aceasta s-a spus cu exactitate că artistul a încetat din viață. Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, a oferit o reacție oficială.  „Este o ştire falsă la momentul acesta. Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis de la început să nu dăm mai multe detalii”, a declarat pentru ziarul click.ro. Dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Adevărul despre știrea falsă a zilei! Mihai Constantinescu nu a murit

În dimineața aceasta, 27 septembrie, s-a spus cu exactitate faptul că Mihai Constantinescu a murit. Nicio sursă veridică, din păcate pentru. Pentru a clarifica situația și pentru ca fanii și rudele sale să aibă la cunoștință starea artistului, surse medicale au reacționat la cele scrise.  De asemenea, buna sa prietenă Monica Pop a susținut că totul a fost o minciună, iar că solistul este în viață.

„MIHAI CONSTANTINESCU TRĂIEȘTE! Cât de nenorociți pot fi cei care au dat știrea falsă că nu mai e! Gunoaie! Sper în dreptatea divină! Deși, orice pedeapsa nu ajunge pentru aceste LEPRE!”
Monica Pop

Monica Pop, indignată de cele auzite! Doctorul a făcut lumină în situația fără precedent din cursul zilei de azi
Monica Pop, indignată de cele auzite! Doctorul a făcut lumină în situația fără precedent din cursul zilei de azi. Mihai Constantinescu este în viață

Monica Pop: „Nu mai este hrănit prin perfuzii”

După numeroasele știri care au susținut sus și tare că artistul a murit, Monica Pop, alături de purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, au venit să facă lumină în această situație fără precedent. Este adevărat că starea lui Mihai Constantinescu este una de risc în continuare, dar acesta nu s-a stins din viață.

Mai mult decât atât, renumitul doctor a susținut că este într-un real progres față de lunile precedente, „pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii”