Soția lui Mihai Constantinescu a dat noi detalii despre starea de sănătate a artistului

Soția lui Mihai Constantinescu a dat noi detalii despre starea de sănătate a artistului

Soția lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a făcut noi declarații despre starea de sănătate a artistului. Aceasta mărturisește că starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit și evoluează în sens pozitiv.

Simona, despre starea de sănătate a luui Mihai Constantinescu: „Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese”

Simona Secrier a oferit noi detalii despre starea de sănătate a soțului ei. Veștile legate de evoluția artistului sunt pline de speranță. „Ştiu că mulţi oameni îl îndrăgesc şi se roagă pentru el. Cu ajutorul lui Dumnezeu este bine, este mai bine. Se simte un pic mai bine, face paşi mărunţi. (…) Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese”, a declarat soţia artistului, Simona Secrier, potrivit mediafax.ro.

Artistul, internat în spital de mai bine de două luni

În urmă cu aproximativ două luni, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Cântăreţul, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, în data de 13 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Artistul şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace. Potrivit informațiilor de pe mediafax.ro, în anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973, iar în anul 1972 a terminat Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Artistul a făcut parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 a intrat în grupul Mondial. Începând cu această perioadă, el lansează primele piese.