28 mart. 2023 | 16:00

Adevărul despre starea de sănătate a Oanei Lis, după operația de cancer de piele: „Simt că am situația sub control”. Ce sacrificii face și acum pentru Viorel Lis. EXCLUSIV

Monden
Adevărul despre starea de sănătate a Oanei Lis, după operația de cancer de piele: „Simt că am situația sub control”. Ce sacrificii face și acum pentru Viorel Lis. EXCLUSIV
Adevărul despre starea de sănătate a Oanei Lis, după operația de cancer de piele

Oana Lis (44 de ani), soția fostului primar general al Capitalei, Viorel Lis (79 de ani), trece printr-o perioadă grea, cu mari emoții. Recent operată de cancer de piele, Oana Lis ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre starea sa de sănătate, dar și despre problemele cu care continuă să se confrunte soțul ei.

”Totul a plecat de la o pată pe piele”

Oana Lis susține, exclusiv pentru Playtech Știri, că s-a alarmat și că a cerut ajutorul medicilor după ce i-a apărut o pată pe piele:

„Totul a plecat de la o pată pe piele, pe care o aveam de ceva vreme și pe care nu am băgat-o prea mult în seamă. Cel puțin până când nu și-a modificat forma, la un moment anume, nu i-am dat niciun fel de importanță”.

La sfatul medicului, Oana Lis a decis să se opereze:

„Când am aflat care e situația, am urmat sfatul medicului și m-am operat. Nu sunt de părere că trebuie să facem din țânțar armăsar. Am văzut unele titluri din presă. Simt că am situația sub control, iar preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel!”, a mai adăugat ea, pentru Playtech Știri.

Oana Lis: ”Trebuie să am aceeași grijă față de Viorel”

Oana Lis a lăsat să se înțeleagă și faptul că va continua să se pună pe plan secund, fiindcă Viorel Lis, soțul ei, are mai mare nevoie de ajutor:

„Trebuie să am aceeași grijă față de Viorel, pe care trebuie să-l hrănesc și să-i dau pastilele, la anumite ore, și față de care voi continua, ca până acum, cu același program. Cu excepția operației suferite, nu s-au schimbat prea multe lucruri în viața mea. Și aștept decizia medicilor și pe viitor!”, a mai adăugat încrezătoare Oana Lis, exclusiv pentru Playtech Știri.

Viorel Lis are mari probleme de sănătate. În aprilie 2018, el a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia nu se mai poate deplasa, devenind o persoană cu handicap locomotor. Oana a fost nevoită să apeleze la ajutorul prietenilor, pentru a-i găsi un scaun special cu rotile. Cum însă nu a reușit să strângă toți banii necesari, Oana Lis și-a amanetat verigheta.

Viorel Lis suferă și de depresie, iar anii de pandemie i-au accentuat efectele bolilor, fiindcă nu și-a mai putut urma toate tratamentele recomandate de specialiști.

Oana Lis vrea să-și onoreze promisiunea, până în ultimul moment

Oana Lis mai susține că va încerca să-și țină promisiunea fermă, pe care i-a făcut-o soțului său, aceea de a avea grijă de el, până în ultima clipă. Lasă să se înțeleagă și faptul că poate trece peste toate aceste provocări și datorită unei rețete personale, reușind astfel să se concentreze asupra problemelor și să le rezolve cât mai repede posibil:

„Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi, luna asta, m-am rugat”, a dezvăluit Oana Lis, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Două vedete au trișat la Asia Express. Totul a fost filmat și dat la TV
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro