28 mart. 2023 | 13:06

Boala cruntă cu care a fost diagnosticată Oana Lis. A făcut deja o operație

Monden
Boala cruntă cu care a fost diagnosticată Oana Lis. A făcut deja o operație
Boala cruntă cu care a fost diagnosticată Oana Lis

Oana Lis trece prin una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Cu un soț acasă foarte bolnav, asupra ei s-a abătut un nou necaz. Din păcate, a fost diagnosticată cu o boală cruntă și a fost deja supusă unei intervenții chirurgicale. Iată ce diagnostic a primit soția fostului edil al Capitalei.

Oana Lis a primit un diagnostic crunt

Momente cumplite pentru soția lui Viorel Lis. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală cruntă, care a făcut-o să conștientizeze cât de fragilă poate fi viața.

În vârstă de 44 de ani, vedeta are grijă de o perioadă bună de timp de soțul ei, căruia îi este sprijin 24 de ore din 24. Și se pare că problemele și stresul au depășit-o, afectându-i grav sănătatea.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Oana Lis a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele. Ba mai mult, a spus că a fost supusă deja unei intervenții chirurgicale și este în plin proces de recuperare.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom.

Am zis să îmi fac și eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a povestit Oana Lis, în emisiunea La Măruță.

„Este un carcinom malign”

Vedeta a povestit că avea o pată pe corp de mai bine de doi ani, dar niciodată nu i-a dat prea mare importanță, alegând să se dea doar cu câteva creme. Cu toate acestea, în timp, pata s-a tot mărit, astfel că, într-un final, Oana Lis a decis că ar trebui să meargă la spital, la un consult de specialitate.

Acolo, medicii au decis că cel mai bine este să o supună unei intervenții chirurgicale, deoarece i s-a spus că „este carcinom și că este periculos.”

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme.

Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos.

Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

Citește și: Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie. Prin ce a trecut vedeta din cauza tatălui: „A vrut să-mi dea foc”

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro