Adevărul despre scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Ce a anunțat vedeta TV EXCLUSIV

Adevărul despre scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Ce a anunțat vedeta TV EXCLUSIV
Afaceristul o acuza ca nu a platit pensia alimentara

Disputa prin tribunale dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană pare încă foarte departe de a se încheia, în ciuda faptului că cei doi au format o familie preț de ani buni și au împreună și doi copii. În timp ce Silviu Prigoană i-a făcut plângere cum că fosta lui soție nu și-a onorat obligațiile legale față de minori, Adriana Bahmuțeanu neagă acuzațiile.

Ce se întâmplă între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Între 2003 și 2015, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat de cinci ori, după ce fuseseră căsătoriți, ca la carte, tot de atâtea ori.

Dacă nu au reușit niciodată „să funcționeze ca un cuplu”, așa cum s-a plâns însăși Adriana Bahmuțeanu, pare ca „rețeta” să se aplice și atunci când vine vorba despre relația dintre ei post-divorț.

Fiindcă dacă Silviu Prigoană i-a făcut plângere cum că fosta lui soție nu și-a onorat obligațiile legale față de minori, Adriana Bahmuțeanu neagă acuzațiile.

Asta deși există indicii că pe numele ei s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de unul dintre articolele Codului Civil Penal, legat de neplata, cu rea credință, timp de trei luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească.

Bahmu susține că e cu plata la zi a pensiei alimentare

Cu toate acestea Adriana Bahmuțeanu susține că ea e cu plata la zi a pensiei alimentare, refuzând totuși să admită valoarea sumei restante plătite.

„Nu mă interesează de ce încearcă Silviu Prigoană să facă vâlvă pe acest subiect.

Nu știu nici de ce face asta, adică scandal pe tema asta, fiindcă refuz să cred că un potent financiar cum e el, și vă reamintesc că s-a lăudat de multe ori cu sumele de bani de care se bucură, mai are nevoie de banii mei pentru a crește copiii.

Vă pot spune doar atât: i s-a făcut plata!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru impact.ro.

Pe de altă parte, ea a evitat să dea amănunte despre durata întârzierii sau despre valoarea sumei de bani pe care trebuie s-o achite lunar fostului ei partener de viață, Silviu Prigoană, căruia tribunalul i-a încredințat în cele din urmă creșterea celor doi băieți, Eduard și Maximus.

Discută cu Prigoană doar prin intermediul avocaților

În schimb, Bahmuțeanu spune că s-a săturat de numărul foarte mare de procese pe care le-a avut și pe care încă le are cu fostul ei partener de viață:

„Crede oare cineva că dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum domnul Silviu  Prigoană, nu eram de mult la pușcărie sau chiar decăzută din drepturile mele părintești?

Dacă asta nu s-a întâmplat, înseamnă că lucrurile nu au stat chiar așa! Pe de altă parte, sunt mai bine de șase ani de când noi nu discutăm decât prin intermediul avocaților.

Sau a hârtiilor, adică al notificărilor pe care el mi le face când mă aștept mai puțin. Sper ca toată epopeea asta să se sfârșească cândva, fiindcă deja durează de prea mult timp.

Și pe mine personal, vă spun sincer, nu mă mai interesează aparițiile lui prin presă!”.

Bahmu riscă închisoare de la șase luni la 3 ani

La sfârșitul lui 2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a clasat plângerea lui Silviu Prigoană la adresa fostei sale soții pe tema întârzierii plății pensiei alimentare, însă Silviu Prigoană a atacat decizia în instanță.

Ca atare, luni, 10 ianuarie 2022, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au trebuit să admită cererea lui Silviu Prigoană și au retrimis cauza la Parchet în vederea continuării urmăririi penale.

Adriana Bahmuțeanu riscă, în varianta în care va fi găsită vinovată, închisoare de la șase luni la 3 ani sau o amendă penală.