Bobonete l-a făcut praf pe Smiley din două replici. Ce s-a întâmplat

Bobonete l-a făcut praf pe Smiley din două replici. Ce s-a întâmplat
Bobonete l-a făcut praf pe Smiley din două replici. Ce s-a întâmplat

Smilei și Mihai Bobonete par a fi amici foarte apropiați, dar, cu toate acestea, celebrul Bobiță din Las Fierbinți nu s-a sfiit să-l ia în râs, față în față, când a fost vorba de muzica acestuia.

Cum l-a făcut praf Mihai Bobonete pe Smiley

Mihai Bobonete i-a spus clar că nu ar veni la concertul său, deoarece nu este fan al muzicii lui.

”Eu nu aș veni la concertul tău, că nu sunt un așa mare fan al muzicii tale. Pentru că am zis, băi, Smiley plânge atât de mult în emisiuni, dar eu nu îl cred. Dar eu nu îl cred… De ce plânge tot timpul? Că a plecat așa, că a venit răvășită, că i-a luat mașina, că aia s-a f$%^ în patul lui, pe muzica lui… Dă-mi voie să cred că Smiley a f%^%^ mai mult decât eu în zece vieți de-ale mele…”, a declarat Mihai Bobonete.

Normal, Smiley a încercat să se apere, dar nu cu prea mare succes însă, în fața lui Mihai Bobonete.

”Vezi că despre asta pot să scriu… Mă întreabă lumea de ce scriu despre asta și le zic că am avut multe despărțiri”, a spus Smiley… Iar Bobiță din Las Fierbinți nu s-a oprit aici:

”Eu nu ascult muzica lui, ceea ce e un lucru concret… Eu cred că mă minte. Dă-mi voie, cunoscându-l mai bine decât alții, Smiley ”iubește” mai mult decât are despărțiri. (…) Nu am cum să nu știu versurile lui, pentru că mi le cântă fie-mea în urechi toată ziua. (…) Acum cânți despre despărțire, tot e bine că nu cânți despre la@#, de tristețe. Dar e de calitate pentru că vine din tine…”, a mai declarat Mihai Bobonete, încercând să ”îndulcească” puțin pastila cu privire la muzica lui Smiley.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Gina Pistol lui Smiley

Chiar dacă nu își fac des declarații de dragoste pe rețelele de socializare, fanii au fost impresionați când au văzut, de curând, ce anume a apărut pe contul de socializare al Ginei Pistol, cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei. Mai exact, aceasta i-a făcut o declarație romantică lui Smiley. De asemenea, Gina a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Smiley, iar în descriere a lăsat și un mesaj care i-a bucurat mult pe admiratorii lor. „Îmi ești tot! La mulți ani!”, a scris Gina Pistol de ziua lui Smiley.

Gina Pisol, declarație de dragoste pentru Smiley de ziua lui

Înregistrează o piesă împreună

Mai mult, se pare că timpul petrecut alături de Smiley în studio a determinat-o pe Gina Pistol să își descopere pasiunea pentru muzică. Așadar, după câteva ore de canto, prezentatoarea deja înregistrează o piesă cu Smiley. Astfel că cei doi sunt la un pas de a lansa o piesă împreună.

“Gina a petrecut foarte mult timp la Hahaha Production. A fost curioasă și a întrebat despre fiecare instrument în parte, fiecare buton, a ascultat cum se trag voci, cum ia naștere o melodie. Așa s-a născut dorința ei de a lua ore de canto. Nu pentru a se face cântăreață, pentru că ea are deja o meserie, ci din pasiune, a simțit că își dorește să își șlefuiască vocea pentru ea însăși. Însă, orele au decurs mai bine decât se aștepta, iar Gina chiar are ureche muzicală, este talentată, muncitoare din cale afară.

Ea și Smiley înregistrează o piesă împreună, însă nu știu dacă va fi lansată public sau dacă este doar un proiect de suflet. Nu vor să ne spună, însă vom afla în viitorul apropiat”, a precizat un apropiat al cuplului Smiley – Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI