13 iun. 2023 | 17:07

Adevărul despre relația dintre Raluka și Connect-R. De ce nu au fost niciodată iubiți, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Monden
Adevărul despre relația dintre Raluka și Connect-R. De ce nu au fost niciodată iubiți, de fapt VIDEO EXCLUSIV
Adevărul despre relația dintre Raluka și Connect-R

Raluka explică de ce între ea și Connect-R nu s-a aprins niciodată „scânteia”. „ Nu s-a întâmplat niciodată nimic mai mult pentru că ne-am respectat foarte tare și cred că asta a fost pe primul loc între noi”.

Face declarații de dragoste în fiecare zi

„Am intrat pe 34, dar sunt încă la 33. Cumva, din momentul în care am făcut 30 de ani am fost foarte fericită. Pentru că s-a produs un declic prin care am spus, gata de acum fac ce vreau eu, iau deciziile cum vreau eu, nu mai țin cont de nimic! Nu s-a întâmplat chiar așa, bineînțeles, fiindcă mai sunt oameni pe lângă mine de care trebuie să țin cont, dar este frumos pentru că ajungi la o maturitate destul de neserioasă!

Adică e o maturitate frumoasă, nu e aia la care iei totul foarte serios și suntem niște doamne și niște domni. E un pic mai în glumă situația! Și atunci mă bucur de vârsta asta. Chiar mă bucur!”, a declarat Raluka pentru PLAYTECH. ȘTIRI.

La vârsta asta până și declarațiile de dragoste sunt un pic diferite.

„Cum se fac declarațiile de dragoste la 33 de ani? „Mâncăm împreună?”. Sau „O să ajung acasă săptămâna asta!”. Cum să se facă declarațiile de dragoste la vârsta asta? Prin gesturi! Nu mai e doar despre cuvinte. Dar eu zic în fiecare zi te iubesc! În fiecare zi! Oamenilor din jurul meu, familiei,copiilor, nepoților mei. Lor le zic în fiecare zi te iubesc!”, adaugă ea.

Ea a dezvăluit pentru PLAYTECH ȘTIRI și de ce și-ar fi dorit să fie cândva avocat:

„Mereu am fost întrebată ceva de genul Și dacă nu ai fi vrut să fii cântăreață, ce ai fi putu face altceva? Am tot stat și m-am gândit o perioadă și mi-am reamintit că la un moment dat, prin clasa a cincea, mă gândeam cu colegii și colegele mele ce am vrea să facem când vom fi mari? Mă gândeam că dacă nu-mi iese cu muzica…Fiindcă eu am vrut dintotdeauna să fiu cântăreață! Nu am vrut niciodată să fiu altceva! Dar mă gândeam că dacă nu-mi iese cu muzica poate mă fac avocată, fiindcă vorbesc mult”, admite ea cu mult umor.

Crede că nu ar fi putut învăța atât de multe lucruri

Apoi se grăbește să adauge:

„Am tot respectul pentru care învață și dau examen la facultatea de drept. Eu n-aș fi fost în stare să învăț atât! Nu reușesc să-mi imaginez cum ar fi fost să mă vedeți pe mine pe post de avocată. Cred că m-aș fi certat cu toți judecătorii și cu toți clienții, înainte să-i am. Adică nu cred că ar fi fost bine. Dar a fost o poveste pe care mi-am reamintit-o și cu asta am răspuns la diverse interviuri. Or mă mai gândeam și la psihologie. Pe de altă parte, dacă nu aș fi avut acest talent și ar fi trebuit să fac ceva, atunci aș fi învățat. Dar pentru că universul sauDoamne, Doamne a fost bun cu mine n-a trebuit să învăț atât de mult!”.

Te-ar putea interesa și: Raluka, apariție incendiară la primele ore ale dimineții. Cum arată în costum de baie, detaliul observat de fani

Admite că a încercat o relație și cu cineva din showbiz, dar fără succes

Însă marele mister al vieții ei profesionale e legat tot de Connect-R, cel alături de care a cunoscut de foarte multe ori succesul. Cei doi nu au fost niciodată iubiți, iar Rauka are răspunsul mult așteptat.

„Connect-R este omul la care m-am uitat de când am început această carieră. M-am uitat întodeauna de jos în sus la el și am să fac asta probabil toată viața. Am fost întodeauna foarte conectați din punct de vedere musical și cred că s-a văzut asta de fiecare dată când am făcut piese împreună au fost un real succes. Am stat și m-am gândit la un moment dat: toate piesele pe care mi le-a scris el au fost hituri.

Deci există o energie muzicală și artistică între noi superbă. Dar nu s-a întâmplat niciodată nimic mai mult pentru că ne-am respectat foarte tare și cred că asta a fost pe primul loc între noi. Dar asta nu a fost valabil pentru toți cei cu care am interacționat. Fiindcă mi-am respectat și iubiții foarte tare! Dar n-am lucrat cu ei! Am avut și o tentative cu cineva din showbiz, dar nu a funcționat. Așa că eu am nevoie de cineva din afară!”, conchide aceeași Raluka.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro