Adevărul despre relația dintre Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt EXCLUSIV

Adevărul despre relația dintre Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt EXCLUSIV
Detalii din relația dintre Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu

Cezar Ouatu și celebra soprană, Angela Gheorghiu, s-au iubit aproximativ un an și formau un cuplu reușit și de fiecare dată când apăreau pe scenă. S-a spus că artistul ar fi devenit cunoscut datorită partenerei sale, lucru pe care acesta îl demontează, în exclusivitate, pentru playtech.ro.

Detalii din relația dintre Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu: ce se întâmplă acum între cei doi?

Dincolo de scenă, în urmă cu ani buni, Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă el era mai mic cu 14 ani decât celebra sa fostă parteneră.

Cei doi s-au mutat chiar împreună, iar relația lor părea una cât se poate de solidă. S-au despărțit însă relativ repede, artistul dând de înțeles la acea vreme că motivul principal l-ar fi constituit gelozia Angelei.

Cunoscuți ai celor doi povesteau însă că soprana ar fi descoperit că Cezar Ouatu încă mai ținea legătura cu fosta sa iubită, ceea ce a produs apoi despărțirea.

Ce spune despre colaborarea cu Angela Gheorghiu

La ani distanță de la acest episod, Cezar Ouatu a declarat pentru playtech.ro că fosta sa iubită celebră nu l-a ajutat sub nicio formă în carieră.

„Nici vorbă de așa ceva. Colaborările noastre pot fi numărate pe degetele unei mâini. Eu aveam 12 ani de carieră în spate, am absolvit Conservatorul la Milano, cu notă maximă. Degeaba apărea pe scenă cu mine, dacă nu avea cu cine cânta”, ne-a spus acesta.

  • Au întrerupt orice fel de legătură

Mai mult, Cezar Ouatu nu ne-a ascuns faptul că de când a pus punct idilei cu Angela Gheorghiu, cei doi au întrerupt orice fel de legătură.

„De atunci, nu ne-am mai vorbit. Este exclusă vreo altă colaboare, pe viitor. Nu am păstrat sub nicio formă legătura, nu ne-am trimis niciodată măcar vreun mesaj, cu ocazia vreunui eveniment special din viața noasstră, și nici de sărbători”, a adăugat acesta.

„Mi-e dor de Italia, e a doua mea casă”

Altfel, artistul a mai spus că s-a întors de ma bine de nouă ani în România, după o perioadă bună petrecută în Itaia, dar și că-i este dor de țara sa adoptivă.

„Sunt deja în România cam de nouă ani, dar nu pot spune că m-am întors, pentru că nu plecasem definitiv. Am stat mai mult în țară, atunci când a fost cu Eurovisionul, și apoi am rămas în continuare.

Acum am o mulțime de proiecte aici, pe care vreau să le duc la bun sfârșit. Am dublă cetățenie. Și pot spune că mi-e dor de Italia, toată lumea știe ce țară frumoasă este. Nu am mai fost de ceva timp, dată fiind și situația prin care am trecut, cu pandemia”, a completat contratenorul.

Face pauză la…gătit

Deși Cezar Ouatu mărturisește că-i place să gătească, în acest an, cu ocazia Paștelui, el va face pauză și nu va petrece timp în bucătărie: „

Îmi place să gătesc. E o pasiune cu care mă mândresc și de care beneficiază iubita mea si familia. În plus, sunt genul de patron care mă implic și în bucătărie. La finalul primei ediții a taberei FICCO Music Camp, am făcut faimoasa omletă Ouatu, pentru cei peste 24 de participanți…

Doar că de data asta, de Paște, altcineva va găti”. În prezent, artistul are o relație, de ceva timp, cu Raluca Jurcă. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare și încă nu au în plan nunta.