Adevărul despre relația Andreei Marin cu sora ei mai mică. A rupt tăcerea: „Ne certam în fiecare zi”

Adevărul despre relația Andreei Marin cu sora ei mai mică. A rupt tăcerea: „Ne certam în fiecare zi”
Andreea Marin da cartile pe fata despre relatia cu sora ei

În ciuda zâmbetului candid pe care îl afișează în public de atâția ani, Andreea Marin ascunde un trecut dureros. Celebra prezentatoare TV și-a pierdut ambii părinți, tatăl, în urmă cu câțiva ani, iar mama, pe când era o copilă. De atunci, vedeta a rămas doar cu sora ei, Cristina. Moderatoarea TV mai are un frate vitreg, Ionuț Marin, despre care nu prea vorbește.

Andreea Marin face dezvăluiri emoționante despre sora ei mai mică

Extrem de discretă din fire, Andreea Marin își ține oamenii dragi departe de ochii curioșilor. Rare sunt ocaziile în care „Zâna surprizelor” să ofere detalii despre familia sa. De curând, vedeta TV a acceptat să vorbească despre copilărie și Cristina, sora ei mai mică. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu a avut o viață ușoară. Și-a pierdut mama când avea doar nouă anișori, dar își aduce aminte cu drag de ea, deși era o copilă atunci.

Adevărul despre relația cu Cristina

Fiind sora mai mare, Andreea Marin a avut mereu grijă de Cristina. Cele două au fost mereu apropiate, iar certurile dintre ele erau banale. Discuțiile apăreau, de cele mai multe ori, de la jocuri.

„E distanță de vârstă între noi de vreo cinci ani și ce îmi rămânea mie mic îi venea ei. E o treabă simpatică treaba asta. Chiar și pentru fratele cel mic, că el tânjește la ce are cel mare. Nu cred că ne-am certat pe haine, dar așa cred că ne certam în fiecare zi. Am ajuns eu să fiu ciufulită când am mai crescut. Nu sunt eu aia „bătăioasă”. Nici cu ea nu îmi este rușine. Suntem la fel”, a povestit amuzată Andreea Marin, potrivit EGO.ro.

Prezentatoarea TV susține că o simte zilnic pe mama ei în preajmă, mai ales că a păstrat multe dintre rochiile și accesoriile pe care le purta cea care i-a dat viață. Îi este înger păzitor. Atât ea, cât și sora ei mai mică au astfel de piese vestimentare în garderobă și nu ar renunța la ele pentru nimic în lume. Vezi cât de frumoasă este Cristina în galeria noastră foto.

Ce păstrează vedeta TV în dressing

Andreea Marin a demonstrat, de-a lungul celor peste trei decenii de carieră în televiziune, că este un adevărat model de conduită și elegență pentru doamne și domnișoare. Totuși, vedeta nu a pus niciodată accent foarte mare pe haine și accesorii. De multe ori, a purtat rochii care i-au aparținut mamei sale.

„N-am fost niciodată exagerată din punctul ăsta de vedere, am fost un om cu picioarele pe Pământ, dar îmi place să combin. Pot să port o rochie a mamei, că doar acum orice e vintage e la modă, cu accesorii ale timpurilor noastre. Sau invers. Accesorii vintage pentru o creație la timpul prezent.

Mi se pare foarte interesant. Deci nu trebuie mereu să îți faci ceva nou. Am mai auzit povestea cum că dacă ai purtat o rochie o dată nu mai ai de ce să o mai porți că te vede lumea. Mai am unele rochii ale mamei mele. Și accesorii. Nici nu îmi amintesc cum au ajuns unele la mine și unele la ea. Nu îmi amintesc detaliile astea”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe