Decizia neașteptată luată de Vlad Gherman în relația cu Oana Moșneagu. Ce se întâmplă cu cei doi actori

Decizia neașteptată luată de Vlad Gherman în relația cu Oana Moșneagu. Ce se întâmplă cu cei doi actori
Decizia neașteptată luată de Vlad Gherman în relația cu Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt un cuplu de câteva luni, având deja foarte mulți fani care urmăresc îndeaproape tot ce se întâmplă în sânul relației lor. Însă Vlad Gherman a făcut un nou anunț, care i-a bucurat pe urmăritori, fapt ce demonstrează că cei doi au ales să își ducă relația la un nou nivel.

Decizia neașteptată luată de Vlad Gherman în relația cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de mai bine de o jumătate de an. După anunțul despărțirii de Cristina Ciobănașu, actorul din serialul Adela a stat o vreme singur. Încet, dar sigur, s-a apropiat de colega sa de platou, Oana Moșneagu, iar cei doi și-au anunțat relația după mai bine de jumătate de an. Cei doi au ales însă să mai facă un pas important, iar anunțul a fost făcut chiar de actor.

Printr-un video, el a anunțat că s-a mutat împreună cu Oana Moșneagu, în apartamentul în care el locuiește cu chirie.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a spus Vlad Gherman.

De ce au ținut secretă relația

Deși acum cei doi actori își țin la curent fanii cu toate noutățile din viața lor, Vlad Gherman a povestit de ce anume a dorit să țină secretă, la început, relația cu Oana Moșneagu.

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a declarat el.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu joacă împreună în serialul „Adela”, de la Antena 1.