Adevărul despre relația actuală dintre Romică Țociu și Cornel Palade. De ce nu au mai fost văzuți împreună

Adevărul despre relația actuală dintre Romică Țociu și Cornel Palade. De ce nu au mai fost văzuți împreună
Relația dintre Romică Țociu și Cornel Palade

Romică Țociu și Cornel Palade sunt doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, și nu numai, din România. Celebrul duo ne-a bucurat ani la rând, însă în ultimul timp nu au fost văzuți împreună.

Relația dintre Romică Țociu și Cornel Palade

Mulți români au ajuns la concluzie că cei doi s-ar fi certat sau că lucrurile nu ar sta prea bine între ei. Romică și Cornel nu au abordat niciodată acest subiect, până acum, când unul dintre ei a vorbit deschis despre relația lor.

Lumea a speculat că Romică Țociu și Cornel Palade s-au despărțit, deoarece nu au fost văzuți în ultimii doi ani împreună aproape deloc. Romică a povestit că nu au fost văzuți din cauza pandemiei, iar în ultimul timp a participat la „Te cunosc de undeva”, motiv pentru care cei doi nu prea s-au mai văzut.

„Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva! două ediții la rând, și de aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este așa.

La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți. Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade. Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși”, a povestit Romică Țociu pentru viva.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi

Romică Țociu și Cornel Palade se cunosc de peste 30 de ani și ne-au bucurat ani la rând, făcându-ne ziua mai bună cu numeroasele emisiune tv la care au participat, însă cum s-au cunoscut cei doi, de fapt?

„Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România. Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol. Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut” a mai povestit Romică pentru aceeași sursă.

Atunci când a fost întrebat dacă vrea să meargă, Romică nu a putut rata o astfel de ocazie, așa că a dat probă la Nae Leonard, iar după Revoluție, în martie, a ajuns la teatru, iar de acolo viața lui s-a schimbat.

Urmăriți Playtech.ro și pe